Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Thorbjörn Larsson

Av Kicki 15:28 25/7 2005 | 1 kommentar

Sam går nu in på sin tredje vecka med South Beach-dieten (som faktiskt verkar både vettig och enkel att följa). Igår när vi veckohandlade, steg omkostnaderna drastiskt från sjuhundra till tolvhundra – en ökning med 70 procent! South Beach tarvar en del kostomläggningar och jag tror vi köpte nötter för si så där 300 spänn. Om Sam inte håller ut åtminstone en vecka till blir det han som får på nöten.
Jag köpte i och för sig också nötter. Men i mitt fall ska de vara till Allt om mat:s espressokladdkaka med 8 000 kalorier.

Jag och ToppHälsas marknadschef Ingrid Hegg körde imorse ut till Amelias lilla krypin (tre nymålade stugor förutom själva huset) på Dalarö för ett pre-budgetkonferens-möte. Precis vid vattnet, lummig trädgård, avskild känsla, stor altan. Om det inte var för att bara trädgården kostar si sådär 75 000 i underhåll varje år hade jag lagt ett bud på torpet. Vem behöver äta, liksom?
Det roligaste, förutom att få dra nytta av två gamla rävars samlade kunskap, var att få ha Thorbjörn Larsson som servitör.

Sparad under: Ingen kategori1 kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4685 to the field below: