Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

brum brum

Av Kicki 20:02 29/3 2006 | 1 kommentar

Imorgon ska jag och Carina Förne vara med i ett bilprogram i SVT. Eller, vi ska spela in imorgon, jag vet inte när det sänds. Inslaget handlar om tjejbilar. Och “tjejigt” kommer det att bli, jag har inte kört bil sedan hösten 2002 när jag och Ingrid bilade från LA till San Fransisco och tillbaka längst Highway 1. Och jag hatar att köra bil i Stockholms innerstad, lantis som jag är. Jag vägrar till exempel att sätta mig i Sams lilla sportbil, för jag är säker att jag ska krascha den. När Sam hörde om mitt och Carinas uppdrag skrattade han så att det hördes ända från Kina.

Vad har man på sig för att inte se tjock ut i tv när man ska sitta ner halvhukande i små bilar? Jag ska fundera över detta medan jag äter två deciliter majonnäs förklädd till potatissallad.

Sparad under: Ingen kategori1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Maria

    29/3 2006 @ 20:52

    Nämen gud så härligt, ska du också vara tjejig i bil(d)? Det har Carina underlåtit att berätta för oss – två skäl att se programmet när det väl kommer!

    Vi (läs: jag) är lite rädda för att vi (läs: jag) ska se tjocka (blanka? vinterbleka?) ut när tv-teamet kommer in på den panikstädade redaktionen i morgon, men jag oroar mig förmodligen i onödan eftersom vi andra säkert kommer att klippas bort totalt. Och det, mina vänner, utses därför till dagens I-landsproblem.

    Lycka till i morgon!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7972 to the field below: