Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Arg arg arg

Av Kicki 1:04 21/7 2005 | 2 kommentarer

Jag hetsade ju givetvis till avtalad till på Berns. Jag hade ju tvingat Therese att boka om sin berlinska dubbelbokning och prioritera Drinkar & Män istället, så det är ju bäst att dyka upp själv.
Jag var på plats enligt avtal 18.30.
Illaluktande, hungrig, i gamla kläder. Stressad, arg – alla fel.
Och hoppsan! Jag var ensam på Berns. Ringde Hedda tre gånger utan svar. Ammi hade messat en timme tidigare – “kände inte för att komma”. (Vem fan gjorde det?)
Arg arg arg. Jag känner mig som en idiot som har bortprioriterat middag (och tvingat Therese att boka om!) när det visst inte var så viktigt för oss att ses ändå.
Precis när jag skulle gå hem kom Therese, en kvart sen. Hon var förvånad över att det bara var jag där. Well, det var jag med.
Arg arg arg.
Försökte vända och ha en kul kväll. Men om 2/5 bangar för att de inte är på humör, varför ska jag som inte heller är på humör ta mig samman? Varför ska jag göra en ansträngning, “ta en för laget”, om inte laget tar en för mig?
Det är som på Bagis träningar: Om en person säger att de inte kan komma, utan vettig förklaring, så avbokar allt fler träningen. Till slut är vi så få att vi inte kan spela. Det är någon oförklarlig gruppmekanism som gör att en person kan ta ett gruppbeslut.
Kvällen var absolut okej! Therese och Mari var gulliga. Men deras gullighet på tre man hand gör det ändå inte till klubbträff.
Note to self: Ta inte en för laget.
Det värsta är att nånstans visste jag att kvällen skulle bli så här, på samma sätt som att jag på en träning kan känna på mig att vi på nästa träning ska bli för lite folk, men jag hoppades att jag hade fel. Jag skulle också ha stannat hemma.

Sparad under: Ingen kategori2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Ammi

    21/7 2005 @ 8:33

    Nej hallå där. Kicki när vi pratade förstod du mig precis sa du, och nu hänger du ut mig på det här sättet.

    Anledningen till att jag inte dök upp var att jag hade tackat jag till en kväll på Maris bakgård. Fast någonstans ovanför mitt huvud hade det sen ändrats till en helkväll på Berns. Som kickade igång kl 19. Inte helt lyckat eftersom jag var tvungen att gå och lägga mig kl 21.

    Visst, det är dålig stil att inte dyka upp. Men om inte jag missminner mig har du också missat klubbträffar?

    Tråkigt att man ska få skit för att man någon gång bangar. Det brukar jag inte göra.

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    21/7 2005 @ 10:50

    Hallå där, Ammi.
    Grejen är att jag egentligen förstår både dig och Hedda. Jag förstår er för att egentligen hade jag velat gjort som ni gjorde. Så jag tror, om jag ska vara ärlig, att jag mest var arg på mig själv.

    När jag pratade med dig visste jag inte att jag skulle få stå illaluktande och hungrig och ensam på Berns. Det var först då ilskan bröt lös. Riktad lite överallt. Fräste rätt fint åt Mari också. Och jag säger inte på något sätt att min ilska var speciellt rationell, det var den INTE. Egentligen var inte någon ilska på hela dagen speciellt rationell…

    Självklart är det okej att missa klubbträffar. Det här har inget med det att göra. Igår blev det så att en stor del av dem som skulle träffas försvann i sista minuten, utan att känna till att andra också föll bort. Extradumt att vi var så få till att börja med och att Therese dessutom var sen och att jag inte hade hennes mobilnummer.
    Det var en massa olyckliga omständigheter, som jag igår kände mig som ett offer för. Ett argt offer.

    Igår var bara en arg dag som slutade med att jag var arg på alla i hela världen. Läser du det tidigare inlägget från igår, bör det bli ganska uppenbart att det inte var min dag, helt enkelt.

    Jag ber om ursäkt för att du känner dig uthängd. Jag såg det inte så när jag var arg igår, men jag kan se det nu. Bra att du sa ifrån!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8971 to the field below: