Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Finfina goodiebags Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Finfina goodiebags

Av Kicki 14:52 21/8 2009 | 3 kommentarer

goodiebaginnehallaug09.JPG
En vinnare!

1. Fuktgivande produkter från Dermalogica (exfoliering, fuktmask, fuktbooster, ansiktsvatten och ögonkräm). Passar fint idag.

2. Nya YSL-doften Parisienne, som inte släpps förrän nästa vecka. En världsnyhet som doftar ljuvligt! Toppackordet består av vinyl, tranbär och björnbär. Hjärtnoterna är pion, ros och viol, och bottenackoret består av ptachouli, amber, mysk och vanilj . (Ros kommuniceras hårt i annonserna för doften.)

3. Sunlit Bronze Beauty Kit och High Shine Lipgloss från Elizabeth Arden.

4. Svensk Damtidning (så klart).

5. Fullsize-lack från Creative. (I min påse låg ett mörkrött i färgen Tweed.)

6. Cream Shadow från Urban Decay, samt shoppingrabatt hos blush.se.

7. En YSL makeup-konsultation på NK, där man också får ett set med makeup-penslar.

Det totala värdet är närmare 3000 kronor och alla produkter är jättefina – såna jag verkligen gillar.

Sparad under: Skönhet3 kommentarer »

3 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lisa

  21/8 2009 @ 18:43

  Å, tack tack tack (igen) för den fabulösa goodiebagen! I löööv it!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna Nilsson

  22/8 2009 @ 1:07

  Goodiebagen var super! Fast jag lyckades skänka bort nagellacket på bussen i fyllan och villan. :)

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av kerstin

  22/8 2009 @ 9:13

  Gud så fina grejer! Jag börjar genast fantisera om en utlottning i din blogg =)

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5849 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110