Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

De tusen blå bollarna

Av Kicki 15:32 30/7 2009 | Kommentera!

När jag och Sam reser, köper vi alltid lokala hit-samlingar och spelar i bilen. Nu i Italien stötte vi på den här låten, tydligen en klassiker från 1961:

Vi skrattade så vi dog när den dök upp bland de svulstiga latinska balladerna. Lars, halva vårt resesällskap, hatade den. Jag förstår inte varför.

Sparad under: Nöje Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6758 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125