Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Home sweet home

Av Kicki 13:16 21/7 2009 | 2 kommentarer

Jag är i Umeå idag igen, men bara över dagen. Ikväll ska jag tillbaka till Stockholm och packa, för sedan ska jag på semester!

En semester under vilken jag ska skriva resereportage visserligen, men ändå. Inte jobba! På en hel vecka! Jag, Sam, Lars och Camilla ska till Italien och cruisa runt landets norra delar med bil. Jag och Lars är ungefär lika intresserade av mat, så vårt syfte med resan är att hitta den perfekta korven. Vi vet ännu inte om det blir salsiccia, salami eller annat. Och så ska vi äta spagetti vongole! (Fuck vete-känsligheten.)

Ååååååh, jag längtar!

Sparad under: Mat,Resor2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av glamqueen

  21/7 2009 @ 13:28

  ha det så bra! norra Italien is Da Shit!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Bjooti

  21/7 2009 @ 13:45

  Åh! Jag ÄLSKAR både korv och spagetti vongole.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4699 to the field below: