Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Vart går färden?

Av Kicki 7:19 14/7 2009 | 2 kommentarer


Loppan i Troppan?

Jag har fått veta att jag helgen efter min födelsedag/Thereses bröllop inte ska boka in något, för då ska jag resa någonstans. Jag önskar mig alltid en resa av Sam i present på min födelsedag, men det brukar sluta med att jag ger honom en på hans födelsedag istället (Amsterdam, Berlin). Så jag är överlycklig redan.

Egentligen vill jag säga “vartskavi, vartskavi, vartskavi” en gång i kvarten, men jag är alldeles för mogen för att vara så nyfiken. Jag undrar inte alls en gång om dagen (minst) vart det bär hän. Inte alls. Och eftersom jag är fullständigt obrydd och inte alls letar efter ledtrådar till det hemliga resmålet, så hoppas jag att inte du heller bryr dig. Sånt här är ju inget att hetsa upp sig över. Så:

Var tror du att vi ska åka?
Visa resultat
Sparad under: Resor2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Alexandra

    14/7 2009 @ 19:10

    När fyller du år vännen? Jag tror att Sam ska fria..hehe romantiker som jag är! Hoppas jag ahr rätt.gissar på Palma förresten! kram från ett ljuvligt Båstad som äntligen visar upp sin bästa sida. Sitter ute och skriver på terrassen i kvällssol med ett gott glas Allesverloren och en cigg i mungipan! kram till er båda!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8498 to the field below: