Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Umeå-sommar

Av Kicki 6:43 13/7 2009 | Kommentera!

umea1.JPG
Umeå är väldigt vackert.

umea2.JPG
Emergency Kit från Kicks, totalt 769 kr.

umea5.JPG
O’Learys har en trevlig takservering, här med Basket-Lise.

umea3.JPG
Basket-Peps.

umea4.JPG
Basket-Camilla och Basket-Erika.

umea6.JPG
Sedan träffade jag Anna Pettersson. Hon är en total beautyjunkie
.

Umeå är ett U-land på skönhetsfronten. Min stressade packning innehöll tyvärr ingen makeup-väska så jag fick panikshoppa det allra viktigaste på Kicks.
Jag: “Har ni Shiseidos fransböjare?”
Expedit: “Javisst! Vi har precis fått in den!”
Jag (besviket): “Men det där är ju den gamla modellen.”

Sedan var jag tvungen att störa hela personalen som stod och skvallrade i ett hörn för att eventuellt hitta ögonskugga:
Jag: “Hej alla som står här! Vet någon av er var jag kan hitta YSL?”
Expedit: “Vi har inte YSL.”
Jag: “Har ni inte YSL?”
Expedit: “Näe, det märket finns inte i Umeå.”

Jag hittade i alla fall mitt favoritcrèmerouge Oglow från Smashbox, Maybellines Lash Stiletto och i brist på Bobbi Brown en concealer från Lancôme som är bra: Effacernes Longue Tenue. Den senare använde jag inte bara för att kamoflera finnar och röda näsvingar, utan också som ögonskuggebas när jag snodde (tillbaka) en ögonskugga från mamma.

I övrigt har jag mest legat inlindad i dubbla filtar på pappas uteplats och läst. Jag har vägrat sitta inomhus överhuvudtaget, och mina föräldrar fick plocka fram täckbyxor när jag envisades med att grilla utomhus. I fredags var det nämligen 11 grader. Men på lördag blev det närmare 20.

umea8.JPG
Mina påbyltade föräldrar. Mamma i pappas täckbyxor och kofta. Glasögonen är… ja låt oss kalla dem “vintage”.

Sparad under: Personligt,Skönhet Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8251 to the field below: