Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Kort detour

Av Kicki 22:24 8/7 2009 | 1 kommentar

Nu är jag i Umeå. Hade så klart bokat flygbiljetter till fel datum, som jag brukar när jag har mer pressande saker att tänka på än exakt vilket datum det är, och fick boka om mina icke-ombokningsbara biljetter för många sköna slantar.

Det är dyrt att vara stressad.

Bortsett från det så är jag ovan vid pappas dator, och har förresten inte med mig sladden som tar bilder från kameran till datorn, så räkna inte med några roliga blogginlägg med bilder förrän på måndag!

Sparad under: Personligt1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av 30-nånting

    9/7 2009 @ 12:25

    Ha det så gott i gamla härliga stan och ta ett skrovmål på Frasses för mig!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5471 to the field below: