Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Mer höstmakeup Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Mer höstmakeup

Av Kicki 10:05 1/7 2009 | Kommentera!

ysl-hostlook-liten.JPG
YSL säger dramatiska läppar och kalla toner.

dior-fall-09-liten.jpg
En påminnelse om Diors look, även den med sotade ögon och starka läppar
.

Jag vill bara visa fler bilder från skönhetsföretagens höstlooker. YSL visar lite samma typ av färger som Dior, medan Lancôme har en knalligare approach. Alla visar looker med både starka ögon och läppar (tumregeln är annars antingen eller). Istället är det huden som är “naken”, det vill säga till synes osminkad.

decarling-indigo-image-liten.jpg
Lancôme satsar på blått, guld och rosa, och har också jättefina röda läppstift och -glans i looken.

Sparad under: Nyheter,Skönhet Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9505 to the field below:

 
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110