Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Söndagsmiddag

Av Kicki 10:50 16/6 2009 | Kommentera!

kusinmats1.JPG
Kusin Eva från Skellefteå med Hasse och Miranda, 4 månader.

kusinmats3.JPG
Kusin Mats fru Ulrica och deras dotter Elin, 12 år
.

kusinmats5.JPG
Ulrica jobbar som inredare och med detaljer.

kusinmats2.JPG
Sam är Kapten Haddock.

I söndags var jag och Sam på middag hos min kusin Mats i Nacka. Min och Mats kusin Eva från Skellefteå (ursprungligen: Älvsbyn) var också på plats med sin familj. Vi åt lax och drack champagne, men mest pratade vi och beundrade Ulricas och Mats hus, som är väldigt personligt och hemtrevligt inrett. Ulrica har ett inrednings-/homestylingföretag med sin syster, vill du läsa mer om det kan du läsa här. (Det finns bra inspirationsbilder för dig som är intresserad av inredning!)

Sparad under: Personligt Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4497 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125