Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Mysig lördag

Av Kicki 9:14 7/6 2009 | 3 kommentarer

wishe1.JPG
Winston och grodan.

Jag klagar på att jag inte hinner träffa mina vänner tillräckligt, och så är det ju så klart. Samtidigt är det så himla mysigt när vi ses, kvalitetstid, så jag får lite dåligt samvete för allt mitt gnäll. Jag ska för fasen vara glad att jag har vänner överhuvudtaget! Igår var det Carina, Jesper och Winston som jag och Sam fick träffa. Vi åt en inte helt lyckad hembakad pizza två inte helt lyckade hembakade pizzor, drack vin, såg fotboll och käkade godis. Om någon känner till en vete-fri pizzadeg som inte smakar deg eller bli som en seg pannkaka i konsistensen, tar jag gärna emot receptet.

wische2.JPG
Winston sov de första fem timmarna, med vid ettsnåret piggnade han till.

Sparad under: Mat,Personligt3 kommentarer »

3 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av AN

  7/6 2009 @ 10:22

  Du, om grodan är Winstons favorit MÅSTE du hälsa föräldrarna att inte tappa bort den. Det finns inga fler att köpa. Jag vet, jag jobbar för företaget som står på “lappen i rumpan”.
  Dom utgick för lääängesen.

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sam

  7/6 2009 @ 22:06

  Ingen fara. Grodan är min och han ska ingenstans.

  Sam, 45

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Micke

  23/6 2009 @ 19:55

  Hej Kicki! Har du testat Sempers glutenfria pizzadeg , den säljs bland det torra glutenfria brödet i välsorterade mataffärer. Den är jättegod, jag har även gjort den som ett vitlöksbröd , med smör, vitlök och hackad persilja. Supergott!!
  Nu ska det dock bli hårdkörning , har gått upp några kilo på kort tid , och det känns på kläderna. Inte bra. Nu blir det hårdkörning med gi-metoden. Ha en trevlig sommar!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7178 to the field below: