Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

The power of positive thinking

Av Kicki 23:51 24/5 2009 | Kommentera!

cafeultimo.jpg
Ett glas vin? Inte under 100 SEK. Särskilt inte här inne på Tivoli.

Vi flög hem från Köpenhamn imorse. När vi landade sa jag till Sam, “nu ska du se att vårt bagage kommer först”. Sam vägrade förstås hålla med mig, han trodde tvärtom att vårt bagage skulle komma sist eller inte alls.

Och vems bagage kommer först? Jo, mitt. Det gled ut på rullbandet först av alla väskor, i ensam majtestät. Så ensam majestät att det inte ens kom fler väskor genom luckan. Istället slutade bandet snurra. Det var verkligen bara mitt bagage som kom, haha. Så går det med lite positivt tänkande!

SAS hade tyvärr lyckas krossa min okrossbara väska, som enligt Samsonite ska hålla för att bli överkörd av ett tåg och som har klarat sig hel med exempelvis dubbel övervikt till och från USA. Det var toppen! För SAS ger då bort en ny väska och jag hade ändå tänkt köpa en ny.

Vilken bra dag! Jag fick åka hem från världens dyraste stad Köpenhamn – jag och Sam var tvungen att sätta oss och ta en öl direkt där på förmiddagen när vi kom hem bara för att ölen i Stockholm är så billig – och så fick jag en sprillans ny resväska. Lycka!

Nu har jag sovit middag, sett en Harry Potter-film, packat upp nästan allt, tvättat två maskiner, jobbat i några timmar och nu är det dags för sängen. Hoppas att du också har haft en bra helg!

Sparad under: Personligt,Resor Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6648 to the field below: