Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Slagit slint?

Av Kicki 6:55 18/5 2009 | Kommentera!

Jag har träffat Magnus Hedman en gång, helt kort på någon slags presskonferens, och då verkade han en trevlig och vettig person. Men nu verkar det ha slagit slint. För inte så länge sedan läste jag på Magdalena Graafs blogg att någon låtit hämta hennes bil, som hon fått i present av Magnus för länge sedan men som varit skriven i hans namn, och att hon därefter blev billös. Advokater, tyckte jag hon nämnde, och jag antog att det var skilsmässoadvokater eller bodelningsadvokater. Men det lät också så konstigt att jag tänkte att jag måste ha missuppfattat, eller läst fel. För om Magnus inte är helt utblottad själv, och det är han vad jag vet inte, så borde han låta sin ex-fru behålla bilen som hon har fått i present av honom. Småsint av Magnus.

Nu ser jag också att Magnus nya vän Anna Book kör runt i denna bil nu för tiden. Hon har alltså köpt eller fått den av Magnus. Vore det inte värdigare för Magnus att låta sina barns mor ha bilen?

magnus.jpg
Vad har hänt med denne man?

Det finns en del två också: I början av juni kommer Magdalenas hus att konkursauktioneras ut. Hur kan Magnus Hedman vilja sin ex-fru så ont? Det finns två sidor av varje historia och Magnus version är säkert annorlunda, men eftersom Magdalena bloggar om saker som går att kolla upp och ger väldigt konkreta exempel på vad som händer, så bedömer jag hennes story som trovärdig. Jag känner Magdalena, visserligen väldigt lite, och min uppfattning är att hon är ärlig, rak och säger som det är.

Jag känner också Magnus nya tjej Denise Lopez helt lite. Hon är målmedveten, ambitiös, jobbar hårt och supportar starka tjejer. Hon har pratat med mig om att tjejer ska hjälpa andra tjejer. Varför tar hon då inte sin nya pojkvän i örat och säger “för fan, var lite mänsklig”?

Märkligast av allt: Vilken man ger till att börja med sin fru en bil som står skriven i mannens eget namn? Då är det ju inte en present, bara ett lån, och då försöker man framstå som lite flottare än man är. Osmakligt och osexigt.

Om jag var Magdalena skulle jag också ha fått en hjärnblödning.

Sparad under: Kändisar Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4191 to the field below: