Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Näsan i vädret? Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Näsan i vädret?

Av Kicki 18:42 25/4 2009 | Kommentera!


Från min boksläppsfest.

Fröken Rickard Engfors sätter den välformade näsan i vädret och ratar min utmaning. Han kallar mig för Blondinbella. That’s a first.

Istället mot-utmanar han mig.

Och visst, jag är med. Men jag tror det på det här med att ge och ta, och jag vill ha åtminstone en liten paljettbild från Rickards garderob innan jag börjar lista 5 saker man kan dricka om man vill vara säkert på att totalt missa årets första riktigt sköna soldag, 5 ställen man kan ha sex på som är roligare än sängen och 5 killar som jag inte skulle tacka nej till att ligga med om dom tjatade.

Särskilt den första har jag faktiskt en hel del att säga om. Sitter i pyjamas framför datorn nu: har misslyckats hela dagen med att både duscha och klä på mig. Ska ta tag i det där snart för att äta ikväll. middag på Teatergrillen, med allt vad det innebär. Troligen kommer jag att komma på fem saker att dricka för att missa årets andra riktiga soldag också.

dodeniflaskan.jpg
Just nu. Klockan 19.41.

Sparad under: Kändisar,Nöje Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3231 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110