Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Igår kväll

Av Kicki 10:58 17/4 2009 | Kommentera!

torsdag1.JPG
Kusin Andreas hälsade på så vi tog en öl på Anchor.

torsdag2.JPG
Sedan åt vi middag på etiopiska restaurangen Ethiostar.

torsdag3.JPG
Lars har ett munsår the size of Texas.

torsdag5.JPG
Maten var stark och god.

torsdag6.JPG
Ägaren är bästis med Sam. Mig känner han knappt igen.

torsdag7.JPG
Jag skojade lite med Lars
.

Sparad under: Mat,Nöje Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3420 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125