Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Temakväll?

Av Kicki 11:58 20/3 2009 | 4 kommentarer

jossan1.jpg
Jag och Jossan på S&TC-kväll.

jossan2.JPG
Rysk respektive fransk pretto.

Förrförra året hade jag och Josephine Bornebusch några härliga temakvällar. Först Sex & The City, sedan prettokväll när vi satt vid Ingemar Bergman-bordet på Teatergrillen och skrev poesi.

Men det var så längesedan vi sågs att jag börjar ge upp hoppet om en tredje temakväll. Kan jag kanske engagera fru Flinkenberg i denna härliga hobby istället? Vi ska ju ändå ses den fjärde april. Jag har redan ett förslag på ett härligt tema: östermalmstant. Vad säger du, Charlotta?

Sparad under: Kändisar,Nöje4 kommentarer »

4 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Charlotta

  20/3 2009 @ 12:03

  Äh, det är väl ingen utmaning. Jag klär mig ju redan som en östermalmskäring! Eller okej då. Vi kan väl köra på det. Måste låna någons yorkshireterrier som accessoar då. Jenny på jobbet kanske kan låna ut sin vovve? =)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki Norman

  20/3 2009 @ 12:42

  Ett annat tema jag har funderat på är: lösögonfransar. Alltså man utgår från ett par lösögonfransar, lämpligen några av Makeupstores mest galna cirkusfransar, och klär sig efter det.

  Eller vad sägs om sport? Det ligger ju inte så nära till hands för någon av oss. Eller: Eling Kling. Vi ska båda vara Elin Kling en hel kväll! Eller, vänta vänta vänta: Natasha Peyre. Också kul!

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Charlotta

  20/3 2009 @ 15:13

  Natasha Peyre är jävligt kul! Eller Blondinbella! Fast lösögonfransar kändes kreativt. Dock fick jag spola ögonen på akuten och använda en geggamoja i ögonen eftersom jag fick brännsår på hornhinnan efter att lösögonfranslim råkat hamna fel sista jag hade lösögonfransar… =) Men det är en risk man får ta om man vill ha kul!

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  20/3 2009 @ 16:26

  Jamen vad fan vi kör på Natasha! Fatta vad kul! Jag kan bara halvera mig själv på längden, men behålla tuttarna, så är vi hemma!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1865 to the field below: