Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Temakväll? Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Temakväll?

Av Kicki 11:58 20/3 2009 | 4 kommentarer

jossan1.jpg
Jag och Jossan på S&TC-kväll.

jossan2.JPG
Rysk respektive fransk pretto.

Förrförra året hade jag och Josephine Bornebusch några härliga temakvällar. Först Sex & The City, sedan prettokväll när vi satt vid Ingemar Bergman-bordet på Teatergrillen och skrev poesi.

Men det var så längesedan vi sågs att jag börjar ge upp hoppet om en tredje temakväll. Kan jag kanske engagera fru Flinkenberg i denna härliga hobby istället? Vi ska ju ändå ses den fjärde april. Jag har redan ett förslag på ett härligt tema: östermalmstant. Vad säger du, Charlotta?

Sparad under: Kändisar,Nöje4 kommentarer »

4 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Charlotta

  20/3 2009 @ 12:03

  Äh, det är väl ingen utmaning. Jag klär mig ju redan som en östermalmskäring! Eller okej då. Vi kan väl köra på det. Måste låna någons yorkshireterrier som accessoar då. Jenny på jobbet kanske kan låna ut sin vovve? =)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki Norman

  20/3 2009 @ 12:42

  Ett annat tema jag har funderat på är: lösögonfransar. Alltså man utgår från ett par lösögonfransar, lämpligen några av Makeupstores mest galna cirkusfransar, och klär sig efter det.

  Eller vad sägs om sport? Det ligger ju inte så nära till hands för någon av oss. Eller: Eling Kling. Vi ska båda vara Elin Kling en hel kväll! Eller, vänta vänta vänta: Natasha Peyre. Också kul!

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Charlotta

  20/3 2009 @ 15:13

  Natasha Peyre är jävligt kul! Eller Blondinbella! Fast lösögonfransar kändes kreativt. Dock fick jag spola ögonen på akuten och använda en geggamoja i ögonen eftersom jag fick brännsår på hornhinnan efter att lösögonfranslim råkat hamna fel sista jag hade lösögonfransar… =) Men det är en risk man får ta om man vill ha kul!

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  20/3 2009 @ 16:26

  Jamen vad fan vi kör på Natasha! Fatta vad kul! Jag kan bara halvera mig själv på längden, men behålla tuttarna, så är vi hemma!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3305 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110