Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Härliga minnen 2

Av Kicki 10:41 20/3 2009 | 4 kommentarer

leroy3liten.jpg
Lulu LaBelle och Leroy på väg på fest.

Jag och Charlotta är inte bara smurfer, vi är svarta också. Första gången var när vi discobowlade (behöver jag säga att inget sällskap i bowlinghallen förutom vårt var utklätt?), andra gången på Fridas och Desirées 30-årsfest. Trots att jag andra gången inte hade en 70-talsmusche för att förstärka min manliga identitet, kom min goda vän Anders Pihblad fram på festen och presenterade sig för mig.

Egentligen hette inte Charlotta Lulu LaBelle, det hittade jag på nu. Men jag hette Leroy. Det är fortfarande mitt bowlingnamn.

Uppdatering: Jag och Charlotta har haft/varit på många roliga fester ihop.

 • Charlottas födelsedagsfest med tema guld, där jag kom guldkroppsmålad i guldbikini och vann pris för bästa (brist på) klädsel.
 • Porrfest, komplett med sexleksaksrum och film.
 • 80-talsfest, år 2000 när 80-talet inte hade blivit häftigt än.
 • Spritfest, där alla hade med varsitt helrör, kastade korkarna genom fönstret och tävlade om vem som tömde flaskan först.
 • Discobowling, där Leroy gjorde entré första gången, vi gick på Laroy (igen) och min outfit var så övertygande att jag höll på att åka på stryk för att jag var bög.

leroy2liten.jpg
På väg på kalas.

leroy1liten.jpg
Sam gör sig också bra som svart. Vad gör min hand?

Sparad under: Nöje,Personligt4 kommentarer »

4 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Charlotta

  20/3 2009 @ 11:11

  Fan vad vi ser ut… Sam är åtminstone snygg som svart, haha!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maria

  20/3 2009 @ 11:37

  Jag var en av Jackson 5 när jag var med på Chalmers Cortège, kommer ihåg att det var ett jävla sjå med att få bort det svarta fetsminket efteråt.. :)

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av underbaraclara

  21/3 2009 @ 21:12

  haha, fantastiskt. Sam ser ju ut som Lenny Kravitz!

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Yes we can! | Charlotta Flinkenberg

  29/11 2010 @ 10:04

  […] än bra), jag försöker även se ut som en african lady också, emellanåt! Så här såg jag och Kicki (min smurfväninna, ni vet) då vi var på en 70-talsfest för tvåhundra år sedan. För övrigt […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7205 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125