Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Den ironiska generationen är verkligen utdöd

Av Kicki 11:28 15/3 2009 | 9 kommentarer

Förlåt, jag kan inte hålla mig. Klipp från Blondinbellas blogg:

“På tal om att liva upp, jag gick en liten chock när dom uppträdde med “Tingeling låten” Vad har vi för bild av Ryssland egentligen, schlagermaffia, glädjeflickor (för att uttrycka mig politisk korrekt i det här sammanhanget) och technosnubbar på anabola med fula frisyrer. Ja, när jag tänker efter så saknas bara pälsen, men dom hade väl en “björn” på scen i koppel?”

Sparad under: Nöje9 kommentarer »

9 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Elin

  15/3 2009 @ 11:58

  indeed.
  jag tror du på att hon är en bibliotikarie av gamla skolan utklädd till brat. indeed.

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av SugarPuff

  15/3 2009 @ 12:09

  Sorgligt men sant :(

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Katarina

  15/3 2009 @ 12:59

  Ha ha ha. Det var ju det absolut bästa inslaget i hela programmet!

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sof

  15/3 2009 @ 13:29

  Blondinbella har ett längre tag drivit en helt egen tant-linje. Komplett med pälsklädd indignation, mörkblått bakåtsträveri och det envisa upprepandet av “jag är sambo, jag driver flera företag och tjänar som en vuxen”. Antagligen bara för att attrahera läsare i gruppen Humorfria-tanter-boende-på-Östermalm-50 . Det finns säkert en pappa-utformad marknadsstrategi bakom det hela.

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av ELLA

  15/3 2009 @ 20:52

  Haha. (Jag antar att det är din kursivering..?)

 • 6
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  15/3 2009 @ 22:28

  Ella, nej, även kursiveringen är original. =)

 • 7
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise

  16/3 2009 @ 10:26

  Det är min hundraprocentiga övertygelse: Ironin är stendöd.

  Jag såg just det klippet och även om jag betraktade det hela med höjd näsvinge förstod jag att man skulle ta det med en nypa salt.

  Tänk på att Blondinbella är nästan 10 år yngre än jag och förmodligen aldrig kommer i kontakt med ironi. Ingen i min eller hennes generatinon är någonsin ironiska längre. Då kollade jag ändå på Nile City när jag gick på mellanstadiet.

  Ironin är stendöd!
  Hitt’på nå’ nytt!

 • 8
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Åsa O

  17/3 2009 @ 11:08

  Jepp man fattar att det är ironi men kul nja.. Kolla vad Aftonbladet har i tidningen om det hela. Ryssland verkar inte uppskatta skämtet.

 • 9
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Åsa O

  17/3 2009 @ 18:03

  Sry kan inte låta bli att lägga in denna..

  http://svt.se/svttext/web/pages/150.html

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9121 to the field below: