Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Amatörer

Av Kicki 15:36 13/3 2009 | Kommentera!

Fick en länk från Jessica, som ville att jag skulle göra ett Sex & The City-quiz (läs här). Det tog tre minuter utan fusk och jag hade så klart 14 av 14 rätt.

Dessutom upptäckte jag att klåparna som gjort testet påstår att Carries bögkompis heter “Standford Blatch”. Pinsamt.

Sparad under: Nöje Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4727 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125