Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Heja tjejer!

Av Kicki 18:07 5/3 2009 | Kommentera!

Nu ska jag på mingel för Heaven Devil. Min väninna Amalia jobbar på PR-byrån som håller i trådarna. Det är lite som att vara kompis med Samantha. Merparten av mitt tjejgäng Drinkar&Män ska träffas ikväll och jag skäms för att jag inte är så uppklädd… Men jag har gått i hundtassbetryckta mysbyxor resten av veckan och har tyvärr glömt bort hur man gör.

Bilder imorgon!

Sparad under: Nöje Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3400 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125