Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Kör på! Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Kör på!

Av Kicki 15:20 3/3 2009 | 1 kommentar

Fortsätt för all del att i förrförra inlägget svara på varför det blev så futtigt tävlande i helgen, och berätta gärna lite om vad du vill vinna, hur långa tävlingarna ska vara och vilken typ av tävlingsfrågor du vill ha för att du ska tävla!

Sparad under: Tävling1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Sof

    3/3 2009 @ 15:36

    Kicki. I går när tävlingstiden gick ut var jag ute på Expedition Vildmark, barnvagnsvarianten. Jag drack nämligen så oerhört mycket vin både fredag och lördag så att jag fick jag-måste-rena-mig-panik. Så i måndags tog jag två bussar ut till skogen och hade planerat att GÅ en vandringsled ungefär en mil hem. Du känner mig och vet att redan nu är hela upplägget lätt överdrivet och smått absurt. Lägg till detta att jag hade termos med kaffe samt apelsiner och torkad frukt med mig. Så helylle, så friluft, va. Tyvärr var vandringsleden inte barnvagnsvänlig eftersom marken var täckt med is och vatten, det snöregnade med stormvarning och mina skor var hala och läckte. Jag fick gå skitlånga cykelbanor hem i stället och har sen dess ägnat mig åt att torka. Nu har jag gjort det och vill tipsa om http://tidningenvarfor.blogspot.com. Vem det nu än är som skriver där är begåvat bitter. Plus att jag på ett lite otäckt vis känner igen mig i de flesta situationer och tankar (fast jag är tvåa på bollen med att formulera det). Som att tycka att det är hyckel att Ann Söderlund är så vardagskaosig men ändå tokstajlad när hon säger det. Som att kalla fotografer för medievärldens egen ringmuskel och kvällspressen för pekböcker. Jag är begeistrad.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8184 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110