Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Organic Green

Av Kicki 16:11 20/2 2009 | 2 kommentarer

kamillaalars.JPG
Camilla fra Oslo och Lars.

Idag åt jag lunch på stamhaket Organic Green med Lars (kinesiologen) och hans norske pige Camilla. Jag åt, som alltid, en råkosttallrik. På den finns bönor, nötter, quinoa, morötter, två andra rötter, avocado och fetaost. Jag brukar byta ut krullet (groddarna) mot en extra avokado. Jag hatar krull.

Lars har haft många tjejer som jag har gillat. Ibland får jag för mig att jag har gillat hans tjejer mer än vad han själv möjligen har gjort. Men nu äntligen verkar det som att jag och Lars är överens – Camilla är en toppentjej! I juli åker jag, Sam, Lars och Camilla till norra Italien en vecka (juli). Jag och Lars vill äta, Camilla vill jobba på brännan och vara lite norskt avslappnad sådär, Sam vill spela golf. Jag har bacillskräck och vill inte bo i en lumpbod, Lars tältar gärna på en soptipp om det behövs. Alla vill bada, men olika mycket. Jag vill dessutom laga egen mat och grilla, Lars och Sam vill hyra bil. Tur att jag har en researrangörspersonlighet, jag ska nog sy ihop det.  Idag över lunchen diskuterade vi om vi kan hoppa över Milano. Milano i juli är ingen hit. Florens och Venedig känns däremot som måsten, trots högsommartemperaturerna.

rakosttallrik.JPG
Råkosttallrik, 79 kr, Organic Green.

Sparad under: Mat,Resor2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Bokomaten

    23/2 2009 @ 15:13

    Oh, Florens är världens mest underbara stad! Jag ska också till Italien i sommar och naturligtvis i alla fall en liten tur till Florens och även till Venedig som jag aldrig sett men som står högt på önskelistan. Skall också äta mig igenom hela norditalien.;) Glöm inte glass, minst en gång om dagen om du åker dit i julihettan!

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    23/2 2009 @ 16:45

    Laktosintolerant…. =(

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6567 to the field below: