Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Gnällfia

Av Kicki 15:22 4/2 2009 | 2 kommentarer

post.jpg
En helt vanlig dag i brevlådan.

Nu kanske du tycker att jag är en jävla gnällfi… a. Lite magsjuka får man väl räkna med? Och jag kan hålla med om att jag har vissa drag av gammal sur pensionär inom mig, men jag balanserar det med att ge beröm när det är välförtjänt!

Du kanske minns hur jag hyllade en telefonförsäljare? Och förra veckan skickade jag följande brev till Posten, då i en ännu längre version och med brevbärarnamnet utskrivet (så klart):

“Fram till i julas hade jag den absolut bästa brevbärare jag någonsin har haft nöjet att samarbeta med. Då jag tar emot många vadderade kuvert som inte går in i våra små “råttfällor” till brevlådor, ringde hon en dag på och frågade om jag ville att hon skulle ta med dem i en påse och ringa på och överlämna dem varje dag. Vilket förstås var toppen för mig, som annars dagligen måste gå till ett utlämningsställe och hämta dessa!

Och varje gång det närmade sig semester eller jul, frågade hon hur jag skulle vara borta, så hon visste om hon skulle ta med breven eller lämna dem på utlämningsstället. Vi hade också trevliga småprat varje gång vi sågs över posten.

Med detta mail vill jag ge en officiell komplimang till henne och hoppas att hennes mycket personliga och trevliga arbetssätt kan inspirera alla. Fick jag bestämma skulle jag låta henne utbilda sina kollegor i kundbemötande, och jag vill verkligen föra fram det som en idé hos Posten. Posten är ett företag som har rykte om sig att inte bry sig om service längre och med fler brevbärare som min skulle den bilden kunna ändras.”

Är man generös med piskan ska man vara generös med moroten också, det är mitt motto.

Sparad under: Ingen kategori2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Sarah Gustafsson

    4/2 2009 @ 16:10

    Nej du är inte alls en gnällfia.
    Lite service kan man väl förvänta sig ?!
    Dessutom så sparar du ju på deras tid, eftersom de nu slipper skriva separata avier, dessa ska delas ut, paketen ska sorteras, sen ska du hämta dem och då tar du ju upp deras tid.

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Therese

    4/2 2009 @ 19:02

    Men.. vad hände med denna fantastiska brevbärare?! Övergav hon dig? Otyg!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4082 to the field below: