Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Vinnare Bobbi Brown Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Vinnare Bobbi Brown

Av Kicki 16:18 13/1 2009 | 14 kommentarer

bobbib-vinster.JPG
Grattis, Anna!

Anna vann Bobbi Brown-kittet, för den roliga idén med “vart tredje är ett ja”:
Mitt löfte är att ha roligare och att dricka mer champagne! För att kunna hålla detta har jag bestämt att var tredje svar måste bli JA! Har jag sagt nej till två saker måste den tredje bli ett ja. Dumt löfte, för nu ska jag tydligen åka på rockkryssning med Silja Line!

Jag tycker det fanns fyra-fem till som också var värdiga vinnare, men jag vet inte om jag ska nämna dessa. Vad tycker du som tävlar? Vill du veta om du var så fyndig att du nästan vann, eller blir det bara jobbigt?

Jag har en fråga till: Ni som har vunnit beauty tidigare, vad tycker ni om era vinster?

Och du som har fått mail om att du har vunnit, men inte har fått din vinst än, hör av dig!

Sparad under: Skönhet,Tävling14 kommentarer »

14 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maria

  13/1 2009 @ 16:27

  Både retligt att veta att man var så nära, men ändå roligt att få lite “bekräftelse” 😉
  Jag är glad över att jag vann hårserumet, men ska jag vara ärlig är smink mer intressant än hårmojs. Men självklart är jag nöjd ändå!

  Grattis Anna, grymt nyårslöfte (om än lite farligt..)!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Emilia U

  13/1 2009 @ 16:33

  “När skjuter ingen hare” men det skulle ändå vara roligt att veta om man var så nära att det brändes 😀 Jag röstar för att du skriver ut vilka som föll på mållinjen :)

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna

  13/1 2009 @ 18:16

  Hurra jag vann! Jag har vunnit en gång tidigare, då vann jag schampo och balsam från John Freida. Produkterna passade mitt hår bra, gav faktisk märkbar volym och inget kli (som jag haft problem med), dessutom blir håret inte frissigt!
  Jo nyårslöftet är lite farligt, det gäller att hålla det för sig själv, annars kan man råka ut för konstiga saker. Samtidigt så är det ett led i att ta mig ur en deppbubbla där jag sagt för mycket nej. Nu hoppas jag att nästa tvångsjasvar innefattar något sunt, typ träning, typ med bollar. För själv tar jag mig inte fört.

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sandra

  13/1 2009 @ 18:41

  jo säg vilka som var nära! : )

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Agnes

  13/1 2009 @ 18:53

  Tycker också det vore roligt att veta vilka som var nära, både för sin egen del och för att få veta om man själv gissat rätt på vilka som haft chans.

 • 6
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  13/1 2009 @ 20:47

  Anna, hör på den här då!
  Anna, ska du träna tre gånger i veckan under 2009?
  Anna, ska du ta upp någon gammal motionsform som du tycker är kul men som du har lagt av med?
  Anna, ska du skaffa stegräknare och gå 10000 steg om dagen?

  Vilken blev det?

  Och du, du måste förstås höra av dig och maila minst en bild från kryssningen så jag får lägga upp här på bloggen!

 • 7
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Bells

  13/1 2009 @ 22:34

  Jag vann en ansiktskräm från Clinique som var fantastiskt bra! Den passar min hy perfekt! Sedan måste jag även passa på att säga att det är toppen att du har sådana här tävlingar. De allra flesta bloggar har ihopskrapade produkter ur gamla Goodiebags (där det är tydligt att bloggerskan faktiskt inte vill ha dem själv) eller presentkort på någon butik. Dina vinster är fantastiska, och det är en riktigt lyx att få vinna!

 • 8
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Olivia

  13/1 2009 @ 22:42

  Jag måste bara hålla med Bells! : )

 • 9
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna

  14/1 2009 @ 11:57

  Kicki, svaret blev ja på tvåan. Blev lite ängslig att jag skulle behöva damma av stegräknaren, den stressar mig. Så på söndag skall jag gå och simma, får damma av baddräkten istället. Jag skall maila bild från kryss, den är först kristiflygare, då kanske jag dessutom visar upp en nytrimmad simkropp:)

 • 10
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise

  14/1 2009 @ 12:56

  Det var ett bra val!

  Nej, jag vill inte veta om jag var nära, vore bara retligt :-)

 • 11
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Julia

  14/1 2009 @ 19:32

  Jag vann Frizz Ease Hårserum från John Frieda som tydligen ligger på 12:e plats vad gäller brittiska kvinnors skönhetsprodukter (http://sydsvenskan.se/kropp/article403548/Vaselin-favorit-bland-skonhetsprodukterna.html). Mycket nöjd, tack igen!

 • 12
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lisa

  15/1 2009 @ 18:32

  Jag vann hudkrämen Cake, och att säga att jag älskar den är en underdrift. Jag vill typ äta den, så gott luktar den! Sjukt nöjd med min vinst.

 • 13
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maja

  16/1 2009 @ 1:35

  Jo men klart du ska nämna andra som var nära målet!Då vet man ju vad som faller Norman i smaken till nästa tävling 😉

 • 14
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Carola

  21/1 2009 @ 12:46

  Jag är mycket nöjd med mitt rengöringsskum!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8929 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110