Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

A Paris, à Paris…

Av Kicki 8:45 30/1 2006 | Kommentera!

… sur mon petit cheval gris, fick vi alltid skalda på gymnasiets fransklektioner.
Nu tog jag (motvilligt) SAS till Paris den här gången, och inte den gråa hästen, men det gick ju bra också.

Jag bor på Sams affärshotell ute i futuristiskt designade kontorsområdet La Défense. Hotellet är fint, men området är inte helt olikt Kista. Och då menar jag inte gallerian utan snarare något parkeringsgarage.
La Défense har en definitiv spökstadskänsla efter konstorstid – då finns inga människor på gatorna. Dessutom: Shoppingen är nödtorftig, restaurangerna har på sin höjd lunch och jag känner mig inte trygg att gå hem själv från métron efter mörkrets inbrott.

Därför har vi (jag) bestämt att efter avslutad arbetsvecka ska vi flytta in till city. Och efter funderingar och diskussioner bestämde vi (Sam) att vi ska bo på Marriott på Champs Elysées.
Hihihi!
Hotellets rum har ett snittpris på 800 Euro/natt, det blir det dyraste hotell jag har bott på. Jag ääääälskar dyra hotell! Var inne på tjottan i lobbyn och scoutade och dasspapperet var tjockt som en linneservett. Bara en sån sak.

Men det är inte den glassiga adressen eller den höga standarden som fällde avgörandet. Nej, detta hotell ligger alldles bredvid en nattöppen Sephora. Det, du!

Sparad under: Resor Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1730 to the field below: