Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Far är rar

Av Kicki 8:06 24/10 2008 | 10 kommentarer

Min frisör har spanat in mina tävlingar och tyckte det var tråkigt att jag bara har damprodukter. Dessutom vill jag fira min fina pappa som hälsar på mig i helgen. Så, courtesy of Givenchy, kan du idag vinna min favoritherrdoft från i år, Pi Neo. Doften innehåller bland annat mandarin, bergamot, myrra, cederträ och patchouli.

Eftersom ungefär alla utom fyra bloggläsare (restaurangintresserade Micke, pappa, min frisör Tomas och sedan förra veckan Fredrik) är kvinnor, vill jag tipsa om att det är fars dag snart samt att en parfym faktiskt håller sig fräsch ända till 24 december.

pi-neo.jpg
Pi Neo, 440 kr/50 ml.

Kommer du ihåg hur man tävlar? Idag skippar vi enkätfrågan och går direkt på själva tävlingsfrågan (se nedan). Använd kommentarsfältet för att svara på den. Senast måndag 27 oktober 08.00 ska ditt svar vara postat för att vara med och tävla. Tänk på att fylla i din mailadress korrekt, den är min enda chans att kontakta dig. Har du fyllt i fel mailadress är du diskvalificerad. Jag är enväldig jury. Ev. vinstskatt i samtliga tävlingar på min blogg betalas av vinnaren. Lycka till!

Tävlingsfråga: Vilken egenskap hos dig själv vill du utveckla mer och varför? (Observera att detta gäller egenskaper, inte kunskaper som exempelvis blondera hår, dekorationsmåla porslinskatter eller huvudräkning.)

Sparad under: Skönhet,Tävling10 kommentarer »

10 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Anna-Karin Ström

    24/10 2008 @ 9:37

    Jag skulle vilja utveckla min envishet mer, så att jag blir bättre på att fullfölja projekt och även får bättre tro på att jag faktiskt kan klara en del grejer. Till exempel att klara att springa Göteborgsvarvet på under 2 timmar.

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Susanne

    24/10 2008 @ 15:01

    Jag skulle vilja utveckla min intuitionsförmåga mera. För visst får man en föraning om ibland, om man ska välja t ex höger eller vänster. Och sen visar det sej att man valde rätt för att man lita på sin intution. Skulle ju vara skönt att slippa de där felaktiga valen, som man gör då och då i livet!

  • 3
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Sandra

    24/10 2008 @ 19:39

    Mitt tålamod! Jag har
    iingen målamod alls, och när tålamodet inte funkar så blir jag riktigt bitter.

  • 4
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Carola L

    24/10 2008 @ 20:49

    Min empatiska förmåga – jag är tyvärr inte begåvad med den biten i så stor utsträckning och det har medfört att jag upplevs som otrevlig och o omtänksam – det är inte lätt ibland att bli missuppfattad på grund av den man är

  • 5
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Lars

    24/10 2008 @ 22:16

    Då utmanar jag de fyra herrarna med att komma på något fyndigt att skriva för att vinna tävlingen.
    Och detta gör jag för att jag skulle vilja vara lite mer tävlingsmänniska. Jag är övertygad om att det finns oanade krafter i att känna lite tävlingskänsla i livet.
    Må bäste man vinna!

  • 6
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Ida

    25/10 2008 @ 16:51

    Jag vill utveckla “harmoniegenskapen”.
    Såhär: Jag är duktig på att promenera, träna, fixa roliga grejer, träffa vänner, skratta osv, det vill säga må-bra-saker för mig – när jag mår bra.
    Det dåliga är att jag faller ihop för snabbt. En liten motgång, kan till och med räcka med några dåliga tankar en morgon, har på senare tid kunnat sabba flera dagar. Inga promenader. Ingen träning. Ingen god middag. Bara för att jag inte pallar.
    Jag bara lägger mig ner och ger upp, typ.
    Inte så att jag ständigt går i och ur depressioner, inte riktigt så allvarligt, men i och ur harmonin.

    Jag önskar därför att jag kunde hålla “harmoninivån” lite jämnare. Och vara lite gladare, lite sundare och en lite bättre sambo och vän, varje dag.
    Både soliga och lite mer molniga stunder.

  • 7
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Tolla-Marit

    25/10 2008 @ 22:10

    Jag skulle vilja utveckla/förbättra min sociala kompetens!
    Är galet dålig på att kallprata och avskyr verkligen att tvingas prata med människor jag inte finner intressanta.
    Är helt galet dålig på mingel och kan avsäga mig från att gå på fest om jag vet att bordsplaceringen kan suga…
    Nu för tiden är det så otrooligt viktigt att vara just socialt kompetent så jag önskar verkligen att det fanns en liten 5-poängskurs i hur man pratar väder och vind och låter intresserad när bordsherren pratar om sin trädgårdstomtesamling etc…

  • 8
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Louise

    26/10 2008 @ 22:55

    Jag skulle vilja leva mer som jag lär.

    Om du frågar mig säger jag att jag är övertygad om att de flesta människor har betydligt mer gemensamt än vad de inte har gemensamt. Jag har haft fel fel så många gånger, då jag per ren automatik avfärdat någon eftersom han eller hon uppenbarligen är så olik mig, men så har jag till slut insett att vi hade så mycket mer gemensamt än jag kunnat tro.

    Det som ‘skrämmer’ mig och vad jag vill avveckla (snarare än utveckla) är att jag fortfarande utan att tänka bortser ifrån, eller omedvetet avfärdar, såna som vid första anblicken inte är som jag.

    Undrar i mitt stilla sinne hur många gånger jag ska behöva bli bevisad fel innan jag slutar med det.

    (Usch, nu lät jag präktig. F’låt)

  • 9
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Olivia

    27/10 2008 @ 20:17

    Jag skulle vilja utveckla mitt självförtroende och min självkänsla. Jag skulle vilja vara på topp varje dag!! vakna upp varje morgon och känna mig snygg (eller iallafall helt ok) och värd att leva (oj, nu blev jag dramatisk) men allvarligt talat, kan jag inte bara sluta upp med att se ner på mig själv? säga tack om någon säger att jag ser fin i min nya lugg, hatt eller jeans? Kan jag inte för någon skull gå rak i ryggen och ha näsan högt upp i vädret som alla andra? andas ut, och INTE känna att folk tycker illa om mig, inte snackar skit eller tycker jag är fet. för det gör dom oftast inte, utan det är jag själv som hittar på i mitt huvud…

  • 10
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    28/10 2008 @ 10:11

    Grattis Ida och Lars som vann de båda dofterna! De kommer med posten så småningom…
    Tack för era tävlingssvar, alla som tävlade! En del svarade fast det inte var tävling längre och bjöd på er själva utan möjlighet att få något för det, det tackar jag extra för. kram

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3262 to the field below: