Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Nya bloggar

Av Kicki 12:23 29/5 2008 | 1 kommentar

Nu för tiden har alla en blogg. Jag var inte på något sätt först, men jag har ändå hållit på ett tag. Nämligen sedan semestern 2005, snart är det treårsjubileum. Och ibland blir jag så trött på bloggar, särskilt dem som jag misstänker innehåller smygreklam (vad jag tycker om det går att läsa här). Eller dem som innehåller lite för många stavfel och sär skrivningar.

chic1.jpg
Jodå, nu snodde jag en bild igen!

Men så ibland hittar jag nya bloggar som gör mig glad! Till exempel har min gamla chef och väninna Charlotta (se bilden ovan) lite i smyg börjat blogga inför lanseringen av sin nya tidning Chic (läs här).
Och så hittade jag nyss Linda Rosings blogg! Det finns så mycket att säga om henne, inte minst när man ser bilder som i detta blogginlägg… Men jag gillar henne, tror jag.

Dels så identifierar jag personligen mig alltid med den som är ett öppet mål att enkelt peta in förakt-bollen i, hon som redan ligger, underdogen.
Dels så är hon faktiskt bara en vanlig tjej, om än med ovanlig kroppsuppfattning och ovanliga karriärval. Läser man nu bloggen så bryr hon sig om att mysa med sina barn, hon söker jobb, hon kan känna sig bortkommen på stora fester och fyndar klänningar på Lindex.
Dels så är hon en fighter! Någon som har gjort bort sig så många gånger borde rimligtvis emigrera, men inte Linda. Hon biter sig kvar i världen som hon älskar: den offentliga.

Jag önskar verkligen ett lyckligt slut för Linda. Kom igen, tjejen, bli världens bästa flygvärdinna, sätt dig själv i terapi och njut av din fina familj! Jag hejar på dig!

Sparad under: Kändisar1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Stina

    29/5 2008 @ 12:33

    Jag saknar blogg-Sverige såsom det såg ut vid 2005-2006, innan allting exploderade. Då Lassbo och Silverfisken låg på bloggtoppen, inte Blondinbella och Kenza.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8356 to the field below: