Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Md Skincare dr Dennis Gross

Av Kicki 15:18 26/5 2008 | 1 kommentar

Under snart sex veckor har jag testat en mycket avancerad hårkur från franska naturmärket René Furterer. Den är jättebra, min hårbotten mår toppen. Enda felet är att den är så jäkla omständlig att om det inte var mitt jobb att testa den skulle jag inte idas. Vem, som dessutom har tjockt och mycket hår, orkar bena upp hela kalufsen i små fina benor för att lägga olja på hårbotten? Och sedan, efter att ha väntat i fem minuter, lägga lera i ungefär samma spår och vänta fem minuter till? Och sedan tvätta ur härligheten? Varje vecka?

2-stegspeelingen från md Skincare Dr Dennis Gross har samma problem: proceduren är lika långdragen som märkets namn. Först ska du ta en färdigindränkt bomullsrondell och gnugga runt den i ansiktet ungefär till det att den är torr. Sedan upprepar du med en annan neutraliserande rondell. Detta ska jag nu göra i minst 30 dagar och redan efter en dag inser jag att jag måste börja ställa klockan lite tidigare än vanligt. Typ en kvart.

Har också provat den färgade fuktcrèmen från Md Skincare Dr Dennis Gross. Den är jättebra – om du vill gå runt och glänsa i ansiktet, samt kanske ha små ansamlingar av färgad puderkräm i dina eventuella rynkor. Det syns inte så bra på bilden men jag har känt mig oljig och rynkig hela dagen.

(I vanliga fall är jag antingen oljig eller rynkig, inte båda samtidigt.)

mddrdennisgross1.JPG

mddrdennisgross2.JPG

Sparad under: Skönhet1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Angelica

    21/2 2009 @ 17:52

    Jag gick på en behandling med md skincares peeling och blev mycket postitivt överaskad av resultatet. Sen har jag fortsatt med peeling padsen hemma och kan inte säga annat än: Äntligen något som fungerar=) Min hud är i princip helt perfekt nu (hade tidigare problem med ojämnheter och lite akne) Super nöjd! Har även provat La mer och La prairies produkter och deras krämer tillsammans med MD skincares rengöring kompletterar varandra utmärkt. MVH Angelica

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1077 to the field below: