Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Brunch Anglais

Av Kicki 14:34 30/3 2008 | 1 kommentar

Eftersom jag åker till Prag på torsdag morgon, och eftersom jag har varit lat ett tag men ska betala räkningar nästa månad också, så jobbar jag hela helgen. För att slippa tio exakt likadana/lika tråkiga dagar på raken, var jag tvungen att träffa lite sköna människor och samlade ihop en tjejbrunch. Jessica Fogelsjöö, Ingrid (med min glada gudson Joel), Matilda Sundström (med sin charmiga halvfralla Alexander), världens bästa mäklare Malin Carlsson och Camilla Engsfors.

anglais.jpg
Jag hade kameran med men glömde förstås foto ändå. Jag har blivit jäkligt dålig på att komma ihåg att plåta. I am a bad blogger. Detta foto är från Anglais hemsida.

Frukost på Anglais har gått upp 25 procent i pris sedan jag var där första gången för mindre än ett år sedan. Visst har allt blivit dyrare – men ett 25-procentigt påslag är fräckt! (Jag tröstar mig med att vi satt där i tre timmar. 65 kr/tim är ändå ett billigt nöje.)

Bortser man från priset – och det gör man när man börjar äta – så får man ändå ganska mycket för sina 195 spänn. Jag menar, allt är dyrt i Stockholm och här får du – förutom generös traditionell brunch med korv&ägg, pannkakor, sju-åtta sorters bröd med kallskuret, croissanter, en yougurt&müslibuffé med torkad frukt, färska frukter och småkakor – ett ekologiskt tänk. Du kan äta ägg från frigående höns och drcka KRAV-kaffe med KRAV-mjölk. För oss laktoskänsliga finns också mjölkfritt smör samt sojamjölk till kaffet.
Lägg till mingelvänliga lokaler med bra spanläge (frukostsugna bekanta som jag bumpade in i var Micke Svensson, Per “Metro” Gunne, Sofi Fahrman och Martina Lindberg, spa manager på Selma City Spa på nya Clarion Sign) så har du ett vinnande koncept.

Jag tycker att vanliga restaurangmaten på Anglais är bedrövlig, men äter gärna brunch här snart igen.

Sparad under: Mat,Nöje1 kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6681 to the field below: