Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Lunch på Sturehof

Av Kicki 15:14 5/3 2008 | 2 kommentarer

Kära Micke,

Idag åt jag lunch på Sturehof för första gången på evigheter och jag fattar inte varför jag har hållit mig därifrån så länge. Man blir aldrig besviken på Sturehof. Eller, ja, det skulle vara på deras Toast Skagen, då.

Jag tog en halv sallad, den med kalkon och chèvre och valnötter. På andra restauranger brukar en halv sallad räcka, men på Sturehof var det verkligen bara en munsbit, så då tog jag in en halv Toast Skagen också. Kanske var det ordningen som var fel, eller kombinationen, men kalkonsalladen var verkligen utsökt – alla smaker kompletterade varandra perfekt och jag gillar inte ens kalkon – medan Skagen bara var en hoper räkor i klägg. Det kanske är det som definierar en Skagen men på Sturehof hade jag väntat mig mer.

Mitt sällskap slurpade i sig en hummersoppa – hel, klokt nog – och den var tydligen smaskens. Men allt med talleggio i är ju smaskens.

sturehof.jpg
Lunch på Sturehof? Gärna flera dagar i veckan!
Toast Skagen på Sturehof? Helst inte
.

Sparad under: Mat2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Micke

    5/3 2008 @ 21:00

    Hej Kicki! Vad härligt med en lunch på Sturehof i vårsolen. Jag tänkte äta lunch på Melanders Fisk i Söderhallharna i morgon , deras räksallad är too die for med både färdigskalade räkor samt några som man får skala själv. Går på en liten egen bantningskur där det enda bröd jag äter är Wasas gluten och laktosfria knäcke och sedan försöker jag äta så mycket grönsaker som möjligt. Min stora last är godis och bullar och colalight, det går jättebra att avstå från bullar och colalight , godiset går det sämre med tyvärr. Men jag börjar känna att efter en månad så har jag tappat en del, jag väger mig men jag går inte slaviskt efter antalet kilon utan mer efter hur kläderna känns och sitter. Det är ganska kul att efter en månad se att jeansen är för stora och pösiga.
    Har du förresten testat Nybroe Smörrebröd i Östermalmshallen , det är ju inte direkt nåt man gör under en detoxperiod men man måste ju få slarva lite ibland , dom har ruggigt goda smörrebröd.
    Ha det bra nu och det ska bli kul att få se vad du spisar på Tranan på fredag. Kram Micke.

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Micke

    5/3 2008 @ 21:04

    Hej igen, jag glömde en fråga , känner du till något bra ställe där man kan ta en s k soldusch? Jag tänkte testa det några gånger , så man får känna sig lite piggare. M v h Micke.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5422 to the field below: