Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Härlig helg 2

Av Kicki 7:52 26/2 2008 | 1 kommentar

I söndags fyllde Sam år. Det firade vi med en brunch (renskav, ägggröra, bulgursallad, grekisk sallad, tsatiki, laxspett, guacamole, ett fint Amarone-vin) som började klockan tolv, övergick till speleftermiddag med mer vin, middag med champagne och vin, och sedan mer spel. En tolvtimmarsbrunch, helt enkelt, och en given tradition för vi hade fantatiskt trevligt och kul!

Sam fick en Amsterdam-resa i present av mig, vi åker över valborgshelgen. Det ska bli fantastiskt kul, jag har aldrig varit i Holland överhuvudtaget.

amsterdam.jpg

Jag kanske är den enda människan i världen som verkligen tänker på tulpaner när jag hör “Amsterdam”, och inte horor och knark. Men det är klart, ska man åka till Amsterdam borde man väl knarka lite. Problemet är bara att vi bara ska vara där i några dagar och med diamantslipning, Heineken-bryggeriet, kanaler, shopping, Anne Frank, Rembrandt och tvåstjärniga michelin-restauranger på agendan har jag inte tid att drälla runt och vara hög. Är det någon som kan något om knark som kan rekommendera ett litet knark som går ur kroppen fort? En timmes rus vore lagom och jag vill inte ha några biverkningar, tack. Går det att lösa?

Sparad under: Resor1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av bonita

    27/2 2008 @ 20:45

    men? om jag fått rätt bild av dej (vilket naturligtvis inte är en helhetsbild av naturliga skäl) så borde väl shopping kvalificera som drog? Fast det tar väl mer än en timme att gå ur kroppen förstås… 😉
    Hoppas ni får en härlig resa.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1199 to the field below: