Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Nuts

Av Kicki 21:03 24/11 2005 | Kommentera!

Men va’ är’e för nötter i “Floorfiller”?
Det är revanschvecka och de killar som har åkt ut har nu fått en andra chans att ta sig till final. De ska dansa solon som tittarna ska rösta på för att bestämma vem som får gå till final. Och vad gör dumskallarna? Jo, de flesta dansar konstigt, i fula kläder, till musik man aldrig har hört förut.
Sacke och Mazen hade klätt upp sig, Akira och Jason har ändå nån typ av stil. Men varför dansar Junior i polokofta och mysbyssor med gällivarehäng? Varför headbangar den tidigare flickfavoriten Edin till en skränlåt som ingen av tittarna kan relatera till?
Var är publikfrieriet? säger jag.

Den enda ursäkt jag kan tänka mig, är om någon av dem vill bli upptäckt för just sin fantastiska teknik eller sin enastående förmåga att koreografera. I så fall: respekt. Men så långt tror jag inte att de små dansgossarna tänker. De har helt enkelt inte hajat bisnisen.

För att vinna svenska folket ska man vara snyggt stylad, oavsett om det är i för stora baggy brallor eller frockcoat, se jävligt glad ut, inte vara alltför galet gay (tänk Jöback snarare än Ivan) och dansa till en listetta.

Och nej, det är inget fel att vara gay. Man ska bara inte räkna med att gå hem i stugorna i Porjus om man skyltar för mycket med det.

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4506 to the field below: