Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Floorfiller-sex Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Floorfiller-sex

Av Kicki 22:37 11/11 2005 | 5 kommentarer

Ååååh, jag blir så trött på knullandet i ”Floorfiller”.
”Vilket knullande?” säger du förvånat.
Preciiiiis.
Till skillnad från teamet bakom ”Paradise Hotel” väljer producenterna bakom ”Floorfiller” att inte visa sex. Nej, de unga dansarna i ”Floorfiller” framstår i första hand som dansare och i andra hand som privatpersoner. Dessutom sänds programmet så tidigt att det vore oansvarigt mot publiken att visa deltagarna utföra sängkammarpolka istället för veckans tramsiga tema.
Och TV3:s pressavdelning har varit snälla (eller oproffsiga?) nog att inte läcka till kvällstidningarna vad som händer när kamerorna är avstängda.
Men vi som har följt programmet sedan starten har ändå fått några antydningar om vad som försiggår backstage.
Det har sagts att om det finns någon casanova i programmet så är det Mario.
”Jag kanske kan få några tips av honom”, sa Junior beundrande innan han battlades ut från programmet.
Och när ”Floorfiller” förra veckan hade öppet hus, berättade roliga Ivan för den besökande allmänheten att tjejerna sov på ena sidan av omklädningsskåpen, killarna på den andra.
”För det mesta”, tillade han med en menande blick.
Eftersom de flesta männen i ”Floorfiller” är uppenbart gay, är det inte svårt att gissa vilken kille som står för liggandet i programmet.
Men jag nöjer mig inte med att gissa. Jag vill veta. Dessutom vill jag veta vem eller vilka som håller hans säng varm om nätterna. Carola? Henne skulle jag vilja ligga med om jag var kille. Hon är självsäker, snygg och grym på att dansa. Och kanske Michelle. Tänk, bara 16 år och sådär spröd att man vill beskydda henne. För att inte tala om rytmiska Annika, hon kan säkert ett och annat spännade move.
Kanske finns det ett mycket mer spännande triangeldrama här än det mellan Natacha Peyre, David Lotfi och Marie Plosjö, som ju redan känns avdankade och uttjatade.
Ivan, kan inte du maila mig och berätta vem som egentligen ligger med vem i ”Floorfiller”? Du verkar vara en sådan där reko och rak kille som man vill bara kompis med. Kom igen nu, kompis, och skvallra om vad som försiggår mellan de skitiga lakanen när kameramännen gått hem.
Eller så kanske Mario vet? Det känns som att han kan sitta inne på en hemlighet.
Eller möjligen två.

Sparad under: Kändisar,Nöje5 kommentarer »

5 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Ida

  13/11 2005 @ 17:34

  Haha! Gud vilken bra krönika! Mer floor filler! :)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av anonymous

  20/11 2005 @ 23:50

  hehe, jag råkar veta att det faktiskt är (eller var, med tanke på att ena delen av paret åkt ut) mario och marielle som stod för den biten i programmet..

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Ivan Valencia

  29/11 2005 @ 4:34

  Hej där!
  sr att du så gärna lägge ner energi i dett aämne:)))
  lustigt hur man kan få igång folks undringar bara genom att insinuera;)
  kram på dig
  ivan

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  29/11 2005 @ 11:34

  Hejsan kompis!
  Visst, man blir ju sina favoritprogram trogen. =)
  Men vad roligt att hitta dig här, om det verkligen är du!

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av liam

  11/4 2016 @ 9:31

  när lades floor filler ner. <3 <3 <3 <3 <3 :) :) :) :) :)

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6225 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110