Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » On the road again Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

On the road again

Av Kicki 11:24 19/7 2007 | 1 kommentar

Torsdag “morgon”. Egentligen borde vi redan vara i Kvarnberg men kvällarna tenderar att bli långa och då blir morgnarna också långa… Nu ska vi stuva in två feta bagar, X antal kassar och min necessär i mikrolilla bagaget och bege oss. Jag siktar på att övertala Sam att stanna på en Max (eller Frasses efter vägen). För att inte tala om att stanna på en sportaffär. Jag glömde mina sneakers i Umeå så nu har jag bara ett par larviga guldsandaler att fiska gädda i.  

tippexnaglar.JPG
Utmärkta för jakt och fiske?

Man vill ju inte vara en stockholmare.

Sparad under: Ingen kategori1 kommentar »

1 kommentar »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lærke

  27/5 2012 @ 1:06

  Hey!
  minns du var du köpt sandalerna?
  Faktum är att jag letar efter precis dessa. Jag vet att det är för 2007, men jag undrar om du visade hur annars kan köpa dem idag?
  MVH. Lærke

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9253 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110