Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Jet ski

Av Kicki 22:05 29/6 2005 | Kommentera!

Idag har vi jobbat flitigt i sjön och baxat runt en båt-hiss så att den kom på plats vid MJs brygga. Det är som en p-plats för båtar. Du kör in båten i hissen och vevar sedan upp den underliggande ställningen så att båten kommer upp ur vattnet. MJ är så kort att hon inte kunde baxa båt-hissen vid den djupa änden, hon flöt bara runt som en liten kork. När den var på plats, sjösatte vi båten. Och jetskin. Sam och John ha sedan kört jetski och försökt kasta av varandra. Sam såg lika glad ut som efter en golfrunda när han kom in. Själv har jag förfriskat mig med People, US Weekly och In Touch. Hetast av allt verkar Katie Holmes och Tom Cruise vara, tätt följt av Brangelina. Nu vet jag allt om hur Tom friade (på toppen av Eiffeltornet efter en middag i restaurang Jules Verne, inte knästående).
John ska åka hem till Tina ikväll, medan jag, Sam och MJ ska åka till byn och spela bingo (som heter Keno här) och köpa hummer. Det åskar och regnar. Mysigt, särskilt i ett hus som detta där hela fronten ut mot sjön består av stora fönster.
Här ute fungerar inte mobilerna, ifall någon har försökt nå oss. Vi får läsa eventuella SMS imorgon när vi bilar härifrån till New York.

Sparad under: Kändisar Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9434 to the field below: