Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Let’s Dance-finalfest

Av Kicki 11:10 31/3 2007 | Kommentera!

Här kommer mina “riktiga” bilder, bilder på människor jag känner och/eller gillar, från finalfesten på Berns igår!

Jag och väninnorna var rörande överens om att Martin Lidberg är het. Dels har han muskler överallt, och så… ja, det räcker ju med att han har muskler överallt, faktiskt. Han och hans danspartner var inte alls mycket med varandra under kvällen, vilket fick oss att tro att deras “romans” var ett PR-trick. Men sedan såg det ut som att de åkte hem ihop…

kickimartin.JPG
Jag med vinnaren Martin Lidberg. Det finns ett foto på oss där han är snyggare men där ser jag inte lika söt ut, så jag tog det här. Min look går före Martins. Vadå, han har i alla fall en VM-medalj.

jagsahlene.JPG
Anna Sahlin i mitt favorithår, krullkrull. Hon var där med sin man Jimmy.

gregerjag.JPG
Greger Klingvall är säljare på TV4, och jobbade på Frida Förlag samtidigt som jag i slutet av 90-talet. Han är en spjuver.

andersjagsissi.JPG
Anders Juhlin, t.f. Klick!-redaktör, jag och Sissi Hahne. Det var sånt här Anders Juhlin-skägg som Persbrandt hade i min dröm. När vinnarparet stod på scen, skrek jag och Anders “Hångla! Hångla!” men ingen hängde på – däremot började resten av publiken skrika “Kyssen! Kyssen!” och till slut gjorde Martin och Cecilia en repris av sin finaldanskyss.

ekwalldasilva.JPG
Patrik Ekwall och Daniel da Silva shejkade loss på dansgolvet. Annars blev det inte så mycket dansat från Let’s Dance-deltagarna, det blev till exempel ingen vinnardans från Martin och hans Cecilia.

vin.JPG
Gratisvinet flödade. Det här är utsikten över vårt bord där vi väl satt tre-fyra personer…

curry.JPG
PR-tjejen Caroline Nilsson jobbar på modeagenturen MNO, som bland annat har Sass & Bide. Vi jobbade ihop på Veckis för länge sedan.

Sparad under: Kändisar,Nöje Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8750 to the field below: