Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Skämmes, Posten!

Av Kicki 8:32 30/3 2007 | 2 kommentarer

Av fyra shoppade kuvertväskor på Ebay har en kommit fram.

Ett av de fyra breven har jag fått uthämtningsavi på, eftersom brevet var för stort för att dela ut. Men när jag sedan kom till posten var brevet inte där. Först fick jag veta att en hel säck post hade försvunnit och att mitt brev nog skulle dyka upp när säcken hittades. Men nu har jag pratat med postmästaren på mitt utdelningsområde och brevet är bara mystiskt borta. Posten har slarvat bort det. Avsändaren i USA måste reklamera försändelsen och sedan får vi se om jag kan få tillbaka mina pengar. Förutom kostnaden för väskan, ca 80 kr, betalade jag sjuka 170 spänn för frakten. Vilken frakt?

Ett annat kuvert fastnade i amerikanska tullen och kom tillbaka till avsändaren efter två veckor. Det sägs nu vara på väg till mig igen. Hoppas!

Ett skickat kuvert vet ingen var det är, mer än att det har lämnat USA. Det är min favoritväska, den rosa kuvertväskan, 80 spänn för väskan, lika mycket för frakten. Men eftersom svenska posten saknar möjlighet att spåra brev, och uppenbarligen möjlighet att bära ut breven till rätt mottagare, blir det en till reklamation där…

Till detta kan vi lägga till att jag förra tisdagen skulle ha mottagit ett paket, också det skickat med post men då med företagspost. Det kom inte fram. Tisdag en vecka senare hittades paketet på mitt postutlämningsställe när den stackars personalen letade efter ett av de försvunna vadderade kuverten från USA.

Svensk post är värdelös! Och blir allt sämre. Är gubbarna som kör breven kors och tvärs över Sverige fulla på jobbet, eller är det postsorterarna som snor mina spännande vadderade kuvert från USA?

Sparad under: Ingen kategori2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Mona

    30/3 2007 @ 11:53

    …men om ni flyttar till USA …..då kommer du inte att ha sånna här problem ?!

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    31/3 2007 @ 15:21

    Men jag ska ju inte flytta till USA.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 2665 to the field below: