Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Som ett bårhus

Av Kicki 22:10 28/1 2007 | 3 kommentarer

En gång, på en semestervecka till Gotland, hyrde jag och väninnorna en lägenhet som var mycket märkligt inredd. Icke-fungerande flipperspel, skeva saloondörrar till vardagsrummet och läderklädd bar inklämd i ett hörn. Frida fick astma av sofforna, som visade sig vara halvmögliga – och då har jag ändå bara nämnt de fräscha delarna av lägenheten.
Det var en väldigt skojig vecka, jag och min roomie Charlotta drog en drink till frulle en dag minns jag, fortfarande liggande i sängen, men boendet var under all kritik. Det visade sig vid lite hälsosamt snokande att vi hyrde lägenhet av en krematorietekniker.

När jag och Sam idag tittade på en etagelägenhet vid Medborgarplatsen, tror jag att vi tittade på nämnde krematorieteknikers andra bostad. Visst var den här lägenheten mögelfri och fräsch, men läderklädd kyl och frys? Köksbänken var ett rektangulärt stycke massiv marmor, med en liten rektangulär nedsänkning som ho, i övrigt inga detaljer. Inte helt olikt arbetsbänken i CSI:s bårhus. Och jag tror inte att han hade sin stjärnkikare att titta på himlen med, om jag säger så.

Ingen lägenhet idag heller.

Sparad under: Ingen kategori3 kommentarer »

3 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Charlotta

    30/1 2007 @ 11:59

    Hahahahaaaaa! Som jag minns den där förfärliga skabblyan vi hyrde i Visby! Och minns du tvestjärtarna som vi fick skaka ut ur den vidriga mattan? Fy. Det var även efter den hedonist-veckan i Visbys krogliv som jag fick kontoutdrag några veckor senare som både ödelade min ekonomi och framförallt den gemensamma ekonomi jag hade med min sambo för tillfället. Vi skaffade varsina kort efter den vistelsen. Tror helt seriöst att jag brände 14000 på en vecka eller nåt… I baren alltså! För jag var knappast något shoppingfreak på DEN tiden.
    Håller med dig om att hyresrätter är en jävligt dålig idé för alla inblandade utom hyresvärden då.

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    30/1 2007 @ 12:33

    Det känns så sjukt att köpa bostadsrätt när man är FRILANS… Eller ännu värre: FÖRFATTARE (=noll pengar). Men samtidigt så sparar man ju i så fall till sig själv, inte till hyresvärden… Ja, jag vet inte.

  • 3
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Frida Fager

    30/1 2007 @ 18:18

    Sicken vecka det var!!!
    Minns att jag var väldigt sjuk och mådde urdåligt av den där mattan. Men vad roligt det var. Glömmer aldrig sopsäckarna vi festade i på nån bar vid hamnen. Det ösregnade ju exakt hela veckan 😉

    Kram

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7758 to the field below: