Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Jeffs 35årsfest

Av Kicki 15:49 19/11 2006 | Kommentera!

Igår firade vi Jeff Hilgers, old fart. Först mingel i Sissi och Jeffs nyrenoverade och listigt ombyggda lägenhet, sedan bubbel på Underbara bar, sedan en liten sväng till Clarion, vars bar var hip och happening fram till tresnåret, när vi blev ustlängda. Extra skojigt var att Tobias Nielsén och Hanna kom till Clarion i sällskap med Daniel Bergsten och Victoria Veres. Dessutom sprang jag in i en kompis från förr, Jonas Lange. Han var en typisk säljare och pratade och pratade, men som alltid också mycket trevlig. Hans flickvän var narkosläkare på ett djursjukhus, hur coolt är inte det?


Hedvig von Mentzer, jag. Hon och Martin har äntligen bestämt datum för bröllopet. Jag undrar om hon tänker byta efternamn – det glömde jag att fråga.


Ingrid Sandström, just hemkommen från Las Vegas, jag.


Jonas och Kina Zeidler, alltid roliga och mycket trevliga. Jonas har åkt Vasaloppet och ska aldrig göra om det, Kina åker till våren igen.


Jag, Martin Agebrandt, champagnekork.


På Underbara bar satt vi i ett chambre separée med utsikt över entrén. Så här såg det ut när Frida och Christofer Fager anlände.


Frida Fager, Teresa Tingbrand. Teresa åkte till Riche, tror jag, när vi andra masade oss iväg till Clarion.


På Clarion fick Christofer, Ingrid och Martin dricka drinkar. För det behövdes där vid tvåtiden


Sissi och jag kramas lite, i bakgrunden födelsedagsbarnet Jeff.

Puh. Jag har just vaknat och ätit. Om mindre än fyra timmar ska jag på födelsedagsfest igen. Vad sjutton ska jag ha på mig?

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6423 to the field below: