Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Foodie-groupie

Av Kicki 10:37 26/5 2009 | 2 kommentarer


Jag och Jean-Philippe.

Med tanke på föregående inläggs längd och inbyggda vördnad, kanske du tycker att jag är en matnörd. Och det kan jag säga dig, att det är jag också. Snudd på besatt, faktiskt. Min hemliga dröm är att få vara prao hos Melker Andersson. Jag har faktiskt frågat honom om det är möjligt, och han har märkligt nog sagt ja, men jag vågar inte. Jag skulle inte våga hacka en lök fel inför Melker.

När jag träffade JP från Hell’s Kitchen, blev jag för första gången i mitt liv riktigt starstruck. Jag och Sam träffade honom av en slump i hotellbaren och när jag insåg vem han var, sprang jag upp på rummet för att hämta kameran. Och för att sminka mig! Fatta så pinsam jag är.

Jag har tillbringat en halvtimme ensam på ett hotellrum med Alex James från Blur, ett av de få band jag verkligen älskade under min ungdom. Jag har träffat den genuint världsasnygga skådespelaren Johnny Depp, som sätter hjärtan i brand varje kvart. Jag har intervjuat Reese Witherspoon som inte bara spelar i utan också producerar briljanta Legally Blonde-filmerna. Och ingen av dem har gjort mig andlös på samma sätt som när jag insåg att det var Gordon Ramsays högre hand som satt intill mig i en hotellbar i Kapstaden.

Om jag skulle träffa Gordon själv? Jag skulle förmodligen dö.

Sparad under: Kändisar,Mat2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av alexandra

    27/5 2009 @ 10:14

    So would I!
    Men Johnny..ÅHHH

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av Kickis skrivklåda » Fler kända encounters

    1/6 2009 @ 15:14

    […] namedroppade ju lite diskret häromdagen. Jag har också varit hemma hos mig idol Norman Cook aka Fatboy Slim och hans […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9781 to the field below: