Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Lars dom

Av Kicki 15:00 27/1 2009 | 2 kommentarer

vinnlars.JPG
Lars, min vän, näringsterapeut och ryggknäckare.

Jaha. Lars behövde knappt titta på mig för att konstatera att levern är överbelastad, vilket både förklarar mina dåliga bakfyllor och min finniga, glåmiga hy. Sedan fick jag också veta att mina binjurar, som har med hormonproduktion att göra, inte mår bra. Det kan förklara min hormonella acne och min stress. Utöver det hade jag bara lite kemikalier (xylene, ett lösningsmedel) och tungmetaller (troligen kvicksilver då jag har tagit ut mina tandfyllningar) i mig. En klar förbättring från förra året, då jag också var full av bakterier och virus och hade typ fem av olika gifter och metaller i mig.

Livsmedelsmässigt var det bara mjölk och vete jag ska undvika. Förra året var det allt ifrån svartpeppar till majs som var på min no-no-lista (läs mer här). Sam har det värre. Han har helikobakter i sig så han får inte äta ägg och fågel.

Vete var en nyhet, det har jag tålt förut, så det blev jag sur över. Men det kan förklara varför jag de senaste månaderna har svällt upp till en Michelin-gubbe varje gång jag har ätit pasta. Sedan gäller som alltid att man inte får äta fisk, räkor, fläskkött, kaffe eller socker under detoxen, och så ska man bara äta KRAV-märkt. Man får heller inte äta köttfärs om man inte har malt den själv, färdig köttfärs är full av bakterier. Så det är lite krångligt att bara hålla sig till vegetariskt, vilt, lamm och nötkött om man inte är van. Men det är överkomligt – i fyra veckor.

Sammanfattning:
Mina personliga problem:
Överbelastad lever. (Mycket vanligt.)
Oharmoniska binjurar.
Giftet xylene.
Tungmetaller.

Under en detox äter man inte:
Fläskkött.
Något som bor i vatten (fisk, skaldjur etc.)
Socker.
Malt kött (om man inte har malt det själv).
Kaffe, svart te, tobak.

Jag ska dessutom inte äta:
Vete.
Mjölkprodukter.

I en detox äter man också preparat som driver ut det som ska ut och stödjer de organ som behöver stödjas. Mer om det imorgon.

Sparad under: Mat,Träning&Hälsa2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Therese

    28/1 2009 @ 21:59

    Den dära Lars imponerar… Och skrämmer. You go, Kicki!

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av Kickis skrivklåda » Om detox/kinesiologi

    3/3 2009 @ 15:11

    […] var har du varit?). Varför detoxar jag? Det läser du om här. Hur detoxar jag? Det läser du om här och här. Hur detoxar du om du inte vill gå till Lars? Läs här, här och här. Vill du veta mer […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3571 to the field below: