Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Parallelldejting

Av Kicki 19:38 7/7 2009 | 3 kommentarer

jennychic.jpg
Jenny, ge inte upp hoppet om kärleken! Den finns.

En fin tjej som jag känner, Jenny, har precis fått veta att killen hon dejtar också dejtar andra. Tyvärr en väldigt vanlig historia, särskilt i Stockholm där många män (och kvinnor) ser dejtande som en sport och inte som en möjlighet att komma nära någon. I en stad som lockar till sig prestationsmänniskor, som ofta är mer otrygga än andra, har folk inte helt sällan svårt att ha riktigt relationer. Det är nästan fult att säga att man vill ha ett förhållande – då är man desperat, veochfasa! Framgång är lika med att vara självständig är lika med att inte bry sig om någon annan är lika med singel. Och så säger folk att de är “kräsna”, som i Stockholm är en fin omskrivning av kärleksfeg.

I en sådan miljö är parallelldejting vanligt. Ibland öppet, ibland inte. Och Jenny har nu drabbats av den senare sorten.

Och så gör man ju inte. Jenny, jag kan bara trösta dig med att det finns hopp, för det finns normala män också. De är bara svårare att hitta, speciellt tyvärr i Stockholm där så mycket annat är så bra, men relationsrädda prsoner är lite vanligare. När jag träffade Sam, till exempel, hade jag vant mig vid den dåliga sorten av män, men också bestämt mig för att inte ta mer skit, så jag sa strängt till honom att “du fattar väl att om du träffar mig kan du inte träffa andra tjejer också, bara så’ru vet”. Sam kollade på mig som om jag var dum i huvudet och sa “jag vet inte vad du är van vid för killar, men för mig är det självklart att jag inte träffar andra”.

Jag kände mig som jordens mest cyniska arsle.

Och väldigt, väldigt glad.

Sparad under: Personligt3 kommentarer »

3 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Clara

  7/7 2009 @ 20:02

  Ja Sampan är sannerligen ett synnerligen fint exempel på en bra man :)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Linda // Absolut Glam

  7/7 2009 @ 21:52

  Ah, det var därifrån citatet kom! :) Dejting är en motherfucker. Kan man inte bara beställa en färdig, fin kille någonstans? Postorder?

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Johanna Ögren » Blog Archive » Parallella spår

  8/7 2009 @ 14:24

  […] började med ett inlägg hos finaste Kicki (vi drack rosé i fredags och det var så jävla sweet), mellanlandade i ett ickepublicerat inlägg […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9989 to the field below: