Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Ingen ordning

Av Kicki 13:08 25/2 2009 | 1 kommentar

fredrik.JPG
Fredrik på Tranan.

Jag ska berätta lite om kvällen igår, men först vill jag förklara varför jag inte har bloggat idag.

Jag vaknade 08.00 av ett sms från min frukostdejt Jesper. Vi skulle ses 08.00. Jag hade glömt, fast jag tänkte på det så sent som igår eftermiddag. Jag kom tjugo minuter sent och hann sitta 20 minuter innan min frukostdejt för imorgon (trodde jag) ringde och sa att hon var sen. Jag hade tagit fel på dag. Jag lämnade Jesper för att grädda pannkakor till frukostdejt 2, Bonnie, vilket så klart tog halva förmiddagen. Så när hon gick, hann jag nätt och jämt ta mig till Tranan där jag skulle äta lunch med Fredrik. Nu har jag just kommit hem från lunchen och tagit min morgondusch. Jag hoppas att Jesper, Bonnie och Fredrik förlåter mig för att jag luktade illa.

Sparad under: Personligt1 kommentar »

1 kommentar »

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1574 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125