Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Bobbi Brown-palett

Av Kicki 13:38 16/1 2009 | 1 kommentar

bobbipalett.jpg
Shadow Basics, Bobbi Brown.

I denna extremt basic palett med det passande namnet Shadow Basics finns fyra skuggor: En crèmefärgad med dragning åt rosa, en brun med dragning åt crème, en brunglittrig med gyllene toner och en kastanjebrun. De båda första är så ljusa i färgen och svaga i pigmenten att de inte syns på handen, men ger en jämn bas på ögonlocket, särskilt den crèmefärgade. Den mörkare bruna är en mycket bra skugg-skugga, att till exempel linjera ögonen med eller för att skugga en eyeliner mjukare. För en blekfis som mig är den för mörk för att ha som ögonskugga på dagen och för brun för att ha som ögonskugga för festen (då väljer jag hellre marint eller lila). Den glittriga är snarare skimrande och så pass harmonisk i färgen att den går att använda till vardags. Den känns mycket modern nu när guld är makeup-färgen nummer ett.

Bottom line: En palett för dig som vill ha diskret makeup till vardags, eller varma gyllene ögonlock till kvällen. (För makeup-modiga går guldet bra till dagen också.)

Sparad under: Skönhet1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av Kickis skrivklåda » Beautyweek

    19/1 2009 @ 8:12

    […] av makeuptrenderna just nu är guld, som jag nämnde i ett inlägg förra veckan. Chanels modell för våren 2009 (se bild ovan) har både gyllene naglar och gyllene ögonskugga, […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5320 to the field below: