Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Finalister Lars

Av Kicki 12:08 25/11 2008 | Kommentera!

Och apropå tidigare tävlingar så måste ju verkligen en detox komma igång NU så att personen ifråga ändå kan äta julmaten… Därför tänkte jag att jag kan hjälpa Lars lite på traven när det gäller att välja bland de sex finalisterna. Priset är alltså Lars, eller en grundlig kroppsgenomgång med förslag på hur man kan hälsorenovera sig själv, av Lars, som är kinseiolog. Och de sex personer som tycks vara i extra behov av honom och/eller som har skrivit roliga tävlingsbidrag som svarar på frågan “Vad tänker du mest på när det gäller din hälsa och varför?” är:

“Jag tänker nog mest på hur lite jag prioriterar mig själv, mina onda axlar och min onda nacke till förmån för annat. Istället för ett eller två besök hos naprapaten blev det en ny lampa till vardagsrummet. Korkat, men sant.”
Sarah

“Jag tänker mest på hur jag behöver lägga om min livsstil och hur jag ska hitta motivation till det. Behöver en spark i baken eller iallafall hjälp på vägen. Någonting som ger mig en kickstart så jag kan komma igång med att leva sundare. Det är inte alltid lätt att göra det från noll, om jag skulle få en guide som lotsar in mig i rätt riktning skulle jag kanske kunna gå själv sista biten i min vandring mot välmåendet.
Tänker också på hur småsaker i min kropp visar sig, som myrkrypningar och oförklarig trötthet, och att läkare inte hittar nåt fel. Jag vill inte behöva stå ut med det för att de inte vet vad de ska göra, kanske kan Lars lyckas bättre med sin kompetens. Jag har en tro på hans filosofi och skulle gärna pröva så jag kan sprida den vidare till alla i min närhet.”
Kram Tilla

“Jag ser till att gå till och från jobbet, det vill säga ungefär en timme om dagen. Det är nog bra. Men framför allt tänker jag på vad jag äter. Jag har blivit en eko-slav, gått på hela grejen, kommer att känna mig lurad om tio år när alla undersökningar visar att icas halvfabrikat med 80 procent oidentifierbara tillsatser och femton E-koder innehåller mer näring än min hemlagade kycklinggryta. Men än så länge är jag ekoslav så mycket jag har råd med och jag tror att det är bra.”
Desirée

“Visst är det trevligt att unna sig saker! Kläder, godis, skor, godis, kläder, godis, handväskor, godis, vin, mer godis, kläder (hoppsan, en storlek större – igen!). Ja, du ser mönstret. Till slut är det bara skorna och handväskorna som passar (tack å lov för det! Men det är inte därför jag har så många, det är för att jag ääälskar snygga skor och väskor. Tillbaka till ämnet.) Jag behöver hjälp att komma tillbaka till vettiga vanor, gärna med en detox light (är lätt skeptisk till den tunga varianten) med fokus på att få bort sockerbehovet. Jag föredrar faktiskt grönsaker och “ren” mat framför feta pizzor och hamburgare. Men godis och bullar är så gott! Om trötthet och grå hy hör ihop med sockret vete katten, antagligen finns där någon mineral(?)brist att leta reda på också. Träna älskar jag att göra, så där behöver jag bara bli av med mitt halsonda för att vara tillbaka på gymmet igen. Slutsats: jag behöver vinna Lars för att komma in i mina gamla (nästan sockerfria) vanor, bli piggare, snyggare och möjligen(förhoppningsvis) smalare på kuppen. Som du märker har jag höga förväntningar på Mr Wonder.”
Maria

“Jag skulle nog helst vilja ta reda på om jag har någon näringsbrist, detoxa för att få bort min svullna mage. Piggare kan man väl bli innan julen kommer, känner jag. Är innerlig tacksam att slippa se halvgravid ut innan julen och bli utfrågad från släkt om mitt sk tillstånd. Tack..”
Kitty

“Nattarbetande dörrvakt och student i ett =ömsom natt, ömsom tidig morgon i en röra, precis som maten. Det vi får när vi jobbar natt är allt annat än det som Anna Skipper skulle vilja se på tallriken, lätt till att jag är en konstant tidsoptimist som hellre tar två cheeseburgare på språng, än stannar hemma för långkok om det finns nåt roligare. Lägg till en fablesse för att äta vegetariskt, inte gilla lukten av fisk och än mindre komma ihåg att ta de dära omegatabletterna alla tjatar om.
Resultat -trött, sleten, glåmig och ofräsch innan ens vintern kommit på riktigt.
Din Lars kommer ta examen den dagen han hittat o fixat alla fel o brister på mig, I tell you!”
Punanii

Vem tycker du ska vinna Lars?
Visa resultat

Fundera på det medan du fortsätter att tävla om en av fem stycken Frizz-Ease. Det är fortfarande jag och Lars som utser vinnaren, men vi behöver din input! Tack på förhand.

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8434 to the field below: