Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Tävling 17

Av Kicki 7:57 25/11 2008 | 20 kommentarer

Nu var det länge sedan jag gav bort presenter (och ja, vinsten Lars är fortfarande inte utdelad, men Lars har fått sex finalister att välja själv bland). Och märkligt nog har det blivit fler läsare medan jag har haft mitt tunisiska/tunisiska magbacills-avbrott här på bloggen. Som vanligt ska det firas! Nämligen med det alldeles utmärkta över-natt-serumet från John Frieda, Frizz-Ease Creme Serum, som tar bort torrhet och flygighet över natten. (Tidningen ToppHälsas redaktionschef Monika Ståhlberg använder det dessutom på dagen också, som en hårprodukt, för att hålla flygiga strån i schack. Bara som ett tips.)

jf-overnight-serum.jpg
Frizz-Ease, 189 kr/50 ml
.

Vill du vinna en undergörande hårprodukt som motar bort allt vinterfriss? Det finns fem stycken att vinna. För att tävla svarar du på  tävlingsfrågan i kommentarsfältet.

Fråga: Vilken är den bästa skönhetsprodukten som lanserades under 2008 och varför?

Var noga med att fylla i din mailadress korrekt, annars diskvalificeras du av den enväldiga och omutbara juryn (=jag). Vi kör en kort tävling så att du trogna läsare som är inne här på bloggen varje dag får en fördel gentemot dem som endast är här ibland. Senast klockan 08.00 onsdag 26 november ska ditt svar vara postat för att vara med i tävlingen. Du som har följt mina tävlingar vet att fyndiga och välskrivna svar premieras. Lycka till!

Sparad under: Skönhet,Tävling20 kommentarer »

20 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Åsa Olofsson

  25/11 2008 @ 11:06

  Cliniques Lash Power Mascara. Köpte den på Åhlens i stan (stan=Piteå för utsocknes) då jag ville ha en mascara för lite kinkiga ögon och en som var bra när man har linser. Och blev rekommenderad att testa denna.
  Det tål det mesta och när man tar bort den med regöringsmedel ( ej yes eller dylikt hi hi) så blir den som smulig och kletar inte ut. Mycket nöjd!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Jenny

  25/11 2008 @ 11:22

  Hej,

  För mig är 2008 års bästa produkt överlägset Erase paste från Benefit. Inhandlad på Sephora i Milano.
  Ge Stockholm ett Sephora!
  Helt suverän conceler som döljer allt på ett naturligt sätt. Smidig och mjuk och lägger sig inte i vecken.

  Pandaringarna under ögonen är ett minne blott.
  Perfekt efter sena nätter på krogen eller när jag tvunget behöver kolla på True Blood nästan hela natten.

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Marit

  25/11 2008 @ 16:16

  Årets skönhetsprodukt måste vara Lanvins underbara parfym “Jeanne”.
  Råkade turligt nog vinna den av dig och jag säger bara:
  Jisses!
  Har aldrig varit med om en parfym som får okända människor att med salig uppsyn helt indiskret sniffa på mig!
  Okända (och såklart kända)människor av båda könen har frågat mig om märket. (Förmodar att de av manligt kön har tänkt ge den till sin älskling.. men vad vet jag?!)
  Helt underbar!

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  25/11 2008 @ 19:23

  Marit, SHIT VAD KUL! Jag blir så glad när andra, förutom jag, gillar mina favoritprodukter! Jag älskar också den parfymen, och så är ju flaskan så fin också.
  Kom igen, alla, fortsätt att tävla nu! Som det ser ut här så kommer ju alla tävlande att vinna i alla fall..

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Men kom igen!

  25/11 2008 @ 19:26

  […] vinner en om du tävlar, för tävlingen avgörs 08.00 imorgon bitti. Så kom igen nu, tävla här! Filed under: Tävling, Skönhet […]

 • 6
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sanna R

  25/11 2008 @ 19:50

  Jag bara älskar Urban Decay 24/7 Travel Size Set of 5 – VIP som är minformatet av Glide-On Eye Pencil från Urban Decay. jag vet inte om det var en nyhet för 2008 men för mig var det en stor upptäckt. För oj va kul det är med färg på ögonen igen och så många skuggor att pröva till.. För mig var detta årets nyhet.

 • 7
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Elin

  25/11 2008 @ 19:58

  jag använder i sminkhyllan gamla beprövade produkter som mascara från lancome, ögonskugga från MUS, hudcreme från nivea så på den hyllan inget nytt. :( men min bästa kompis som kommit iår är yes clean &clear diskmedel (!), har man ingen diskmaskin, diskberg i mängder och har nariga händer som krackelerar vid minsta kontakt med diskvatten är det här riktigt riktigt bra! det är som att diska med tvål och mina händer gillar mig igen! :)

 • 8
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av signe

  25/11 2008 @ 20:16

  Jag nominerar weledas hudvårdsserie Iris, troligtvis lanserades den innan 2008, men ny för mig och shit vad min hy mår bra av den. Inga konstigheter bara naturligheter. Sedan såklart DUST-IT från osis. My life eller ska jag kanske säga my hair has verkligen förändrats. Nu har jag volym i mitt annars volumlösa hår. Och det mest magiska av allt, ingen fet hårbotten!!!!!jag tvingar alla mina vänner att köpa detta hårpuder. Inte en enda besviken so far.

 • 9
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maria

  25/11 2008 @ 20:24

  Bästa grejen som lanserades i år (och som jag provat då, så klart) tycker jag är mineralpudret i fast form – Mineralize Skinfinish natural – från MAC! Innan har jag aldrig provat på mineralsmink för att jag tyckt det verkat så bökigt med lösa puder hit och dit, men mineralize har alla bra egenskaper som mineralsmink har (naturligt, lätt och superresultat) i en fast form! Loves it, det fungerar lika bra över en flytande foundation för extra täckning som det gör ensamt.

 • 10
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Marja

  25/11 2008 @ 20:35

  Eftersom jag har provat det mesta vad gäller antifriss produkter för håret måste jag nominera Niveas straight & easy serie som ett oerhört prisvärt alternativ. Mitt hår blir mjukt och följsamt och monstervolymen uteblir. Redken har också ett jättebra schampoo och balsam, som hjälper mot frisset men där går kalaset på 500 kr istället. Jag vet vad jag talar om, det är inte för inte jag kallades för albino-mulatt när jag var yngre. Blek som ett lakan med hår som svinto. Jag testar mer än gärna vinsten för att se om den kan göra underverk med mitt stålullshår.

 • 11
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Madeleine

  25/11 2008 @ 20:38

  Min bästa grej som i och för sig troligtvis lanserades mycket tidigare än 2008, men som var ny för mig, är Depends nagelfil med polerande effekt! Eftersom jag är student sitter jag ofta på långa, och ibland trista, föreläsningar. Detta resulterar i att mitt nagellack sällan sitter mer än en dag, då jag har en tendens att pilla bort det när jag får tråkigt, vilket lätt händer på en del föreläsningar. Men efter att ha hittat denna fantastiska poler-fil så kan jag ha blanka fina naglar jämt utan att behöva en droppe nagellack, helt perfekt eftersom glansen man får av filen inte går att pilla bort!

 • 12
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Julia

  25/11 2008 @ 21:44

  Efter en snabb titt i mitt badrumsskåp så måste jag säga: Smashbox Photo OP – under eye brightener. Man lägger den över de mörka ringar som man så lätt får när man sitter o surfar för mycket på Kickis sida sena kvällar o nätter och vips så ser man genast fräsch ut igen 😉

 • 13
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Therese

  25/11 2008 @ 22:12

  Det var en gång en tjej som hade ett problem. Ja – i sanningens namn hade hon flera problem… Men ett av dessa var det hemska ögonskuggemolnet som skymde solen på hennes himmel. Vad detta moln gjorde mot tjejen i den här sagan var att varje gång det vankades ögonskugga, se till att raserade denna och fiffigt nog även se till att lägga den i fina veck och linjer på tjejens ögonlocket. Jättefint! Tjejen förbannade och slet sitt hår. Det pudrades och grundades. Men ingenting, verkligen ingenting av det hon gjorde kunde skingra detta ögonskuggemoln. Tills den dagen då Urban Decays Eyeshadow Primer Potion kom in i hennes liv. Från den dagen skiner solen ner på sagans huvudperson, ögonskuggemolnet ser vi inte röken av längre. Däremot kan man se en nöjd och glad tjej – med ögonskuggan absolut på plats. Och tjejen ler och strålar i kapp med sin sol…

  Nu lanserades ju inte denna produkt under 2008, men i mitt liv lanserades den då. And I love it!

 • 14
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna

  25/11 2008 @ 23:07

  Jag röstar på OSIS Dust it, produkten som förändrat mitt liv så pass att det räcker att tvätta året varannan dag istället för varje. Fantastiskt effektiv produkt som verkligen ger volym och räddar en bad-hair day-

 • 15
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sofia

  25/11 2008 @ 23:21

  Vet inte om mitt förra svar kom med men här kommer det igen… Boots no 7! Just detta år upptäckte jag denna ansiktskräm som jag tycker är kalas! Mittemellan en primer och vanlig hudkräm på något sätt. Testade ju även Christian Diors mascaror för första gången men de är ju gamla nyheter :-)

 • 16
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Linda

  25/11 2008 @ 23:29

  Jag älskar parfymen Gucci by Gucci, så den röster jag på!

 • 17
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Petra

  26/11 2008 @ 0:54

  Va?! Hur kunde jag missa denna eminenta tävling? Mitt hår är ju en stackars ledsen svintoboll…

  Jag vill nominera den fantastiska parfymen från H&M:s samarbete med Comme des Garcons – sällan för att inte säga aldrig har jag hittat en parfym som känts så mycket “Petra”!!

 • 18
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sara Ohlin

  26/11 2008 @ 8:36

  Boots serum är en hit och den skulle jag inte vilja vara utan. Nu hoppas jag trots sent avar att jag har chans att få ett lika fint hår =)

 • 19
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Clara

  26/11 2008 @ 9:51

  Jag nominerar en gammal klassiker som utgick (!) 2008 – en wonder foundation från Makeup Store som gav lyster och J. Lo glow till ansiktet. Skulle ge vad som helst för en sån! Det här serumet skulle ju i och för sig kunna vara 2008 års bästa – om det håller vad det lovar så ligger det i alla fall bra till.

 • 20
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Mikaela R

  26/11 2008 @ 17:17

  Mitt livlösa, tråkiga och platta hår fick lite hjälp på traven av Osis dust it. Så de är väl något som man inte kommer kunna leva utan i resten av ens liv:)

  Så nu Kicki hoppas jag att jag är en av de lyckliga som kommer kunna ha fint hår till jul! Kram//Mikaela

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3179 to the field below: