Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Jävligt trevliga glans

Av Kicki 12:37 7/11 2008 | 1 kommentar

lalaquefever.JPG

Nästa vår kommer Lancômes nya kreativa chef, Aaron de Mey, med en kollektion som heter Pink Irreverence. Den jobbar huvudsakligen med svart och starkt rosa. Läppglansen i serien heter La Laque Fever och är både superglansiga (med hjälp av silikon) och long-lasting.

Glansen ska sitta i sex timmar. Jag testade. Själva glanset håller ett par timmar, inklusive ett par koppar kaffe, men inte längre och inte en hel måltid. Färgen, däremot, pallar två koppar kaffe, en middag, fem timmar och en basketträning utan att försvinna helt. Jag applicerade glans nr 302 kl 15.00 och fick kl 20.15, 45 minuter in i en svettig basketträning, höra att mina läppar var väldigt röda.

Bäst gillar jag applikatorn. Dels är öppningen i hylsan så tajt att mycket glans “skrapas av” när du tar ut applikatorn ur förpackningen och du får lagom mycket produkt kvar på skumgummitoppen. Dels så är skumgummtoppen hjärtformad, så du kan välja om du vill använda hjärtats baksida (för lite glans) eller framsidan och dess “grop” (för mycket glans). Användbart.

Sämst är konsistensen. För att glanset ska vara long-lasting krävs också en formula som är klistrig. Den sega konsistensen på läpparna tar tid att vänja sig vid. Men det är det värt för ett så välsittande och snyggt glans!
Betyg: 5 av 5.

lalaquefever1.JPG
104: Vinylrött. (Klicka på bilderna för att se dem större.)

lalaquefever2.JPG
212: Neutral ljusbrun bas med mörkrosa glitter
.

lalaquefever3.JPG
312: Chockrosa med lila glitter
.

lalaquefever4.JPG
316: Ljusrosa med mörkrosa och lila glitter.

lalaquefever5.JPG
302: Vinylfuchsia
.

La Laque Fever kostar 365 kr/styck, är en ny favorit för mig och kommer i butik vecka 8 nästa år.

Sparad under: Skönhet1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av Kickis skrivklåda » Tävling 19

    11/12 2008 @ 12:47

    […] bästa läppglansnyheten på länge, från Lancôme. Jag har tidigare skrivit om Laque Fever, se här. Jag tyckte det skulle vara kul att lotta ut dessa härliga glans redan nu, två månader innan de […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4921 to the field below: