Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

False Lash Effect Mascara

Av Kicki 8:13 28/10 2008 | 2 kommentarer

Nu har jag testat nya Max Factor-mascaran på båda ögonen, ställd mot min favoritmascara Diorshow Iconic. När jag hade False Lash Effect på mitt “dåliga” öga (alltså det med fulast fransar) och Iconic på det “bra” ögat var Iconic så överlägsen både vad det gällde längd och svärta att jag tänkte att absolut ingen kommer att behöva köpa False Lash. Idag har jag False Lash på “bra” ögat, och då är False Lash lite bättre, men skillnaden är inte enorm. Dessutom behövde jag jobba en del med False Lash för att den inte skulle klumpa sig.

mffalsediorshowiconic.JPG
Tv Diorshow Iconic, th False Lash.

Som du ser så gör False Lash det som den utlovar: Fransarna får mascara ända ut och topparna blir alltså grövre och svartare. På den här bilden ser den fantastisk ut. Men när jag hade mascarorna i den andra ordningen, var Iconic överlägsen.

Jag är inte imponerad och tycker inte att mascaran förtjänar Max Factors största marknadsföringsbudget i historien. Den är bra, men jag föredrar Iconic, Helena Rubinsteins Glorious eller hederliga Masterpiece från MF. Men sånt beror ju också på vad man vill ha för form, böj, tjocklek och längd på fransarna. Smaken är som bekant olika.

Uppdatering: Bilden ovan är från igår. Idag har jag samma mascaror, men jag har bytt öga så du ska kunna se skillnaden. Även idag hade False Lash en tendens att lämna klumpar efter sig. Båda dagarna har jag applicerat endast ett lager. Jag tycker själv att Iconic gör sig bättre på det “dåliga” ögat och alltså har en högre lägstanivå, vilket är bättre. Vad tycker du?

falseiconic.JPG
Tv Max Factor False Lash, th Diorwhow Iconic.

Sparad under: Skönhet2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av Kickis skrivklåda » Kickis favorit 5

    23/1 2009 @ 8:25

    […] Iconic ger mig exakt sådana fransar jag vill ha: svarta, fylliga och snygga (du kan se bild här). Glamour har gett den pris för att vara förra årets bästa mascara, Nathalie Schuterman […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8343 to the field below: