Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Ocean’s 13 del 2

Av Kicki 16:29 4/6 2007 | 1 kommentar

Jag tänkte bara lyfta upp en kommentar på föregående inlägg som också gäller festfixarna av Ocean’s 13 för att bevisa att det inte bara är min väninna som är lite känslig vad det gäller undertoner:
“När jag hade osat till den GALA-inbjudan som kom i fint kuvert fick jag ett svar på e-post att de skulle kontakta mig om kontaktuppgifter för söndagens bevakning av galan. Jag svarade då att 1. Jag har blivit inbjuden till en gala-premiär. Jag hade inte tänkt att jobba. 2. Dessutom skulle det aldrig falla mig in att jobba en söndag. 3. Jag brukar drunkna i galainbjudningar och har aldrig varit med om något liknande. 4. Jag tänker därför inte komma på galapremiär.”

Detta kommer från Hannah, som har ett i Nöjessverige minst lika viktigt jobb som min andra väninna. Självklart att detta ett riktigt I-landsproblem, men faktum är också att eventbyrån i fråga går att jämföra med taxichaufförer som inte hittar och dessutom inte stänger av taxametern när de kör fel: Fel person på fel jobb.

Sparad under: Jobb1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av Kickis skrivklåda » SATC the movie

    23/1 2008 @ 8:00

    […] och inte de där amatörerna på Zap Events eller vad det heter. (Varför de är amatörer? Läs här och här.) Filed under: Nöje […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 2016 to the field below: